Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en 1995 Nissan Pathfinder

Det er tre viktige komponenter som bidrar til å starte motoren. Batteriet forsyner motoren med strøm for å drive bilen. Når du vrir om tenningsnøkkelen, mottar startsolenoiden en elektrisk støt som får den til å slå på starteren. En giret som stikker fra starteren og maskene med motorens svinghjul fører svinghjulet å spinne. I sin tur, slår motoren sveiv. Hvis alt går rett, brøler din 1995 Nissan Pathfinder til livet. Annet enn batteriet, er den vanligste årsaken til start svikt starteren selv. Du trenger
Jack
Jack står
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Jack fronten av Pathfinder opp fra bakken ved hjelp av jack følger med bilen. Legg to bukker under den, en på hver side av overføringen tverrbjelken. Senk jack å sikre Pathfinder på stands. Still inn nødbremsen. Hvis bilen fortsatt starter, kjører den på et sett med ramper hvis du velger å ikke bruke bukker. Sett nødbremsen hvis du bruker ramper.
2

Åpne motordekselet og fest den på panseret prop. Koble den negative batteriet kabelen for å fjerne strøm til starteren. Dette forhindrer en mulig kort i den elektriske kretsen.
3

Finn starteren under førersiden ved overføring cross-medlem og bjelle boliger. Bruk erstatning startpakke for en visuell referanse.
4

Fjern jordledningen som kobles til på baksiden av starteren. Bruk en halvmåne skiftenøkkel for å fjerne låsemutteren som holder ledningen til gjenget innlegget.
5

Fjern de tre boltene som fester starteren til motoren. To av boltene på bunnplaten koblet til startmotoren, og den tredje bolten kobles til startmotoren fra bak klokkehus. På Pathfinder, alle tre boltene kan nås med en halvmåne skiftenøkkel eller fastnøkkel.
6

Trekk i ut av motoren samtidig sikre den med en hånd. Slå starteren til du kan se ledningsnettet. Koble fra selen ved å trykke inn på sammenhengen kategorien.
7

Plasser den nye starteren innenfor nærhet av ledningsnettet. Koble ledningsnettet til solenoiden.
8

Slide starteren utstyr inn i motoren og vri starteren til bolten hull på linje med hullene i bjelle boliger.
9 < p> Tråd boltene inn starteren med fingrene for å unngå skader på gjengene. Stram boltene med fastnøkkel din.
10

Koble jordledningen til den gjenger på baksiden av starteren. Koble den negative batterikabelen. Dette kobler bakken løkke for starteren.
11

Fjern Pathfinder fra bukker eller ramper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63089.html

Previous:
Next:

Bil Forretter