Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan bytter jeg en # 1 Spark Plug Coil for en 2003 Ford Expedition?

The 2003 Ford Expedition har en coil-on-tennplugg eller coil-pack, system. Tennpluggene er på toppen av motorblokken og er dekket av det viklede lag. Pakken er montert på motorblokk og kablet til strøm-tilkobling koblingsboksen, som er på motorens brannmur. Bytte nummer én tennplugg coil er den enkleste av alle å få tilgang, men krever fjerning av noen eksterne motordeler. Instruksjoner
en

Koble de positive og negative forbindelser til batteriet for å unngå et sjokk som du håndterer tennplugger og spoler.
2

Fjern den svarte, plast throttle- kroppen cover, som vanligvis er merket med ordlyden som "5.4L." Koble luftinntak slangen til luftfilteret bolig fra spjeldhus dekselet.
3

Løsne braketten som forbinder servostyring væske reservoaret til termostaten dekselet. Dette vil tillate tilgang til nummer én tennplugg spole pack.
4

Koble den elektriske ledningen som går fra strømtilkoblingen koblingsboksen til spolen pack. Boksen er på passasjersiden og er montert på motoren brannmur.
5

Finn og fjern spolen pakke med en 9/32-inch eller 7-millimeter pipenøkkel. Nummer én spole pakke er den første spolen på passasjersiden når du står foran motoren og er boltet direkte til motorblokken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63116.html

Previous:
Next:

Bil Forretter