Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Enkel Installasjon av Remote Car Forretter

Mange av dagens biler er utstyrt med innebygd sikkerhet, tenning immobilizers, toveis multipleksing ledninger og en rekke andre kompliserte datateknologi. Biler eldre enn ca 2002 er mindre sannsynlighet for å ha mange av disse teknologiske funksjoner. På en modell som har en automatisk girkasse, ingen startsperre og bruker konvensjonell kabling med vanlig 12-volts polaritet, er det mulig for bakgården mekaniker til å installere en ekstern starter på egen hånd. Du trenger:
Jordet test probe
Wire strippere
sideskjær og crimpers
seks store elektriske bånd
seks små elektriske bånd
Sett med skrutrekkere
Portable drill med en /4-tommers borekrone
Elektrikere tape selg Electric lodding pistol og loddetinn
1/2-tommers selvskruende skrue
Isolert ring terminal
Vis flere instruksjoner

1

Finn et ledningsnett diagram for året, merke og modell av bilen. Disse kan bli funnet gratis på slike nettsteder som The12volt.com og vil fortelle deg hvilke ledninger å feste og polariteten av hver. Finne de riktige ledningene i starteren fremgangsmåten som gjelder.
2

Fjern panelet fra under dashbordet på førersiden og dekselet rundt rattstammen. Undersøke rattstammen og finn tenning sele ledninger som er oppført på kartet, finne de fargene som svarer til hver - tenning, forrett, tilbehør, strøm. Studer ledninger retninger for din spesielle forrett og du vil merke at disse samsvarer i de fleste tilfeller.
3

Plasser fjernkontrollen startmotor under dashbordet og feste den på plass, høy nok til å være ut av veien av pedalene ved hjelp av de store elektriske bånd. Bore et hull i brannmuren hjelp av 1/4 tomme drill for å løpe gjennom ledninger til motorrommet. Vær veldig forsiktig når du borer for ikke å punktere noen vitale komponenter eller ledninger på motsatt side, slik som master bremsesylinderen.
4

Finn jordledningen fra starteren og koble ring terminal til slutten. Bruk selvgjengende skrue for å feste den til en fast grunn på bilen. Mate panseret pin ledning (hvis den kommer med en) og turtelleren ledningen gjennom hullet i brannmuren. Strap disse opp ut av veien for bevegelige deler på motoren ved hjelp av små elektriske bånd. Plasser panseret pin der det kan åpnes eller lukkes med bil hette og feste turtelleren ledningen til ledningen som er angitt på diagrammet, mest sannsynlig motoren spole eller en injektor wire.
5

Strip den ledninger fra den eksterne startmotor merket starter, tenning, tilbehør og konstant strøm. Hvis ledningsfargene i bilen ikke er riktige i henhold til diagrammet du har, bruker jordet test probe for å teste dem.
6

Fest ledningene fra den eksterne forrett til tilsvarende ledninger inne i bilen (ikke lodde dem). Finn bremsevaieren over bremsen og fest brems ledningen fra starteren. Finn parkeringslys ledning (vanligvis bak lysbryteren på dashbordet) og fest den. Mate antennekabelen fra starteren opp til toppen venstre side av frontruten og koble den til stater enhet. Fest antennen selv direkte til frontruten.
7

Følg programmering instruksjonene som fulgte med fjernkontrollen starter. Hvis alle de funksjonene du trenger fungerer som de skal, lodding og tape hver tilkobling. Bytt paneler og deksler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63087.html

Previous:
Next:

Bil Forretter