Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en '87 Nissan Pathfinder

En bilens starteren er avgjørende for å snu motoren. Dette gjelder spesielt på biler med automatgir, siden de ikke kan være "bump i gang" med clutchen. Den gjennomsnittlige starteren er bygget for å vare i mange år, men det til slutt kan slites ut og må skiftes ut. Skifte 1987 Nissan Pathfinder starteren er en jobb som krever fjerning av oljefilteret, siden det blokkerer tilgang til starteren og hindrer den fra å bli fjernet hva du trenger
Floor jack
Jack står
Ratchet og socket sett
oljefilter skiftenøkkel
hjulmutternøkkel
Oppsamlingspanne
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret og koble fra minuspolen fra batteriet . Løft fronten på bilen med et gulv jack og støtte den med bukker. Bruk en skralle og socket å fjerne 12 mm bolter som holder fronten skid plate på plass. Fjern passasjersiden forhjulet med en hjulmutternøkkel å få tilgang til hjulet brønnområdet.
2

Finn bunnpannen bunnpluggen og posisjon en fangst pan under den. Fjern tappepluggen og la oljen renne ut av pannen. Bytt ut bunnpluggen når du er ferdig. Fjern oljefilteret med en olje filter skiftenøkkel for å skape plass for å fjerne starteren.
3

Bruk en skralle og socket å fjerne de to 14 mm boltene som holder starteren på plass. Koble magnetventil pluggen og positive batteri bly fra starteren og koble oljetrykk sensor plugg. Trekk i ut av kjøretøyet.
4

Skyv den nye starteren inn montering området og koble til magnetventil pluggen og positive batteri bly. Koble oljetrykk sensor plugg. Setter du de to boltene og stram med skralle og socket.
5

Sett inn det nye oljefilteret for hånd, og stram den til den sitter godt. Bruk olje filter skiftenøkkel til å stramme den ved en hel omdreining for å feste den på plass. Sett på skid pan til fronten på bilen. Fjern fangbrettet fra undersiden av bilen.
6

Monter hjulet på navet og hånd-trekke til mutrene. Fjern bukker og senke bilen. Bruk hjulmutternøkkel å trekke til mutrene. Refill Pathfinder motor med riktig mengde motorolje. Konsultere bruksanvisningen for motorens olje kapasitet.
7

Start kjøretøyet og kontroll av oljenivået. Se under motoren området for eventuelle lekkasjer. Kast den brukte oljen i fangsten pan på nærmeste bildeler stikkontakt eller verksted. De fleste butikker vil hjelpe kvitte seg med oljen på en sikker måte uten kostnader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63310.html

Previous:
Next:

Bil Forretter