Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter Fra en 1994 Chevy S10 2X4

Startmotoren i 1994 Chevy S10 pickup spinner motoren ved hjelp av elektrisk strøm fra batteriet for å bygge kompresjon i motoren. Hvis starteren i din S10 er å dra eller lage støy, fjerne starteren og teste det er det beste utgangspunktet. De fleste auto-deler butikker vil bench-teste starteren for deg hvis du fjerner den fra bilen og ta den inn, og de fleste butikker vil gjøre det gratis. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret av S10 og finn negative batteriet kabelen på batteriet. Fjern bolten med en fastnøkkel og ta den negative batterikabelen fra batteriet terminalen.
2

Løft den fremre enden av din S10 med en jekk og støtte det med et sett med bukker. Plasser bukker under rammen skinner eller hjuloppheng, senk deretter kontakten til lastebilen sitter trygt på stands.
3

Finn startmotoren på passasjersiden av motoren fra under din S10 lastebil. Finne de to elektriske koblingene på baksiden av starteren. Ved hjelp av en socket og skralle, fjern mutteren på "B" terminal skyv ledningen og kontakten utenfor terminalen.
4

Finn og koble den andre kontakten fra "S"-kontakten på baksiden av starteren. Beveg til forsiden av startmotoren og lokalisere de to festebolter som tråden opp gjennom startmotoren og inn i motorblokken. Fjern boltene med en stuss og skralle.
5

Nedre starteren ned fra motoren og skyv den ut fra under din S10 pickup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62992.html

Previous:
Next:

Bil Forretter