Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en 1993 Ford Probe

Når starteren begynner å svikte på 1993 Ford Probe, bør du bytte den så snart som mulig. Tidlige tegn på svikt inkluderer periodisk "klikke" i stedet for å engasjere seg når du vrir om tenningsnøkkelen. Hvis starteren svikter helt, vil det føre til at bilen blir ubrukelig til du erstatter den. Hvis det mislykkes når du er borte fra hjemmet, kan det koste deg et slep fra auto klubb. Kjøp en ny startpakke fra en auto-deler forhandler og endre det hjemme. Du trenger
Socket og skralle
Tenger
Jack
Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Hev panseret på Probe din. Fjern bolten som fester negative batterikabelen med en stuss og skralle. Fjern kabelen fra terminalen.
2

Løft klipsene som fester luftfilterdekselet. Ta av dekselet og løft luftfilteret ut av forsamlingen. Fjern slangeklemme med en tang. Koble slangen fra luftfilteret. Fjern festeskruene fra bunnen av luftfilteret med en stjerneskrutrekker. Løft luftfilteret av motoren.
3

Fjern de øvre festeboltene fra starteren med en stuss og skralle. Løft fronten av bilen med en jekk og sted bukker under bilen. Skyve under bilen og fjerne boltene som fester starteren ledninger ved hjelp av en socket og skralle. Fjern ledningene fra sine stillinger.
4

Fjern de nedre festeboltene fra starteren med en stuss og skralle. Støtte starteren kroppen mens du fjerner de nedre boltene. Starteren er tung, og kan skade deg hvis den faller. Ta av starteren kroppen fra motorrommet.
5

Plasser den nye starteren og sett de nedre festeboltene. Trekk til boltene til 33 ft-lbs. med momentnøkkel. Koble de to forrett ledninger, feste mutrene og stramme dem med en stuss og skralle.
6

Hev bilen med en jekk og fjerne bukker. Senk bilen til bakken for å få tilgang til motorrommet. Sett de øvre festeboltene, jobbe fra toppen av motorrommet. Trekk til boltene til 38 ft-lbs. med momentnøkkel. Fest den nedre luftfilteret og sett luften renere. Sett på toppen av luftfilteret og flip sperretappene ned. Fest inntak slangen og sett slangeklemme, stramme den med en tang.
7

Koble den negative kabelen til batteriet. Lukk panseret og starte motoren for å teste starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63054.html

Previous:
Next:

Bil Forretter