Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner den Foran Høyre Aksel

Fjerne fremre høyre aksel på bilen din er en prosess som er litt utfordrende, men det kan gjøres i ca to eller tre timer. Den fremre høyre aksel er festet til midtflens med bolter og boltene kan være litt sta kommer løs, men en avbryterstang og noen albue fett kan løsne dem opp. Du kan fjerne den fremre høyre aksel selv og spare penger. Du trenger
Tre blokker
Tire verktøy
Floor jack
Jack stå
Standard skrutrekker
Tenger
Crescent skiftenøkkel
Stikknøkkel satt
Wire hengeren
Breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

Sett bilen overføring i "Park" og engasjere i nødbremsen før du forsøker å fjerne den fremre høyre aksel. Plasser tre kvartaler bak bakhjulene for å hindre at bilen ruller og løsne hjulmuttere en hel omdreining på høyre forhjul med et dekk verktøy.
2

Løft passasjersiden av bilen med et gulv jack og skyv en jack stå under bilen ramme nær rattet. Senke gulvet jack så bilen sitter på jack og stå på gulvet jack ut av veien.
3

Fjern lug nuts med dekk verktøyet og sette passasjeren foran hjulet ut av veien. Ta hetten av slutten av akselen med en standard skrutrekker og fjern splinten fra akselen med en tang.
4

Slide kronen skive av akselen og løsne akselmutteren med en halvmåne skiftenøkkel. Løsne den øverste og nederste boltene som fester bremsekalippernes til rotoren med en pipenøkkel og skyv boltene ut av bøylen.
5

Løft bremsekalippernes av rotoren og fjern bremseklossene fra bøylen. Suspendere bremsekalippernes fra kjøretøyets ramme med en wire kleshenger og ta rotoren av akselen.
6

Løsne thru-bolt på den vertikale svaie bar med en pipenøkkel og fjerne bolten fra svaie bar. Ta kanal bolt ut fra mellom stabilisatorstag og nedre A-arm at thru-bolt løp gjennom, og løsne boltene som fester foran høyre aksel til sentrum flens med en pipenøkkel og breaker bar. Du må kanskje løsne boltene med breaker bar før du fjerner dem med pipenøkkel.
7

Skyv den fremre høyre aksel de midterste flens og la den hvile på A-arm. Løft passasjersiden opp med gulvet jack for å få nok plass mellom styringsgruppen knoke og A-arm og skyv akselen ut av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63334.html

Previous:
Next:

Bil Forretter