Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Viper fjernstart Installasjonsinstruksjoner

Viper gjør et stort utvalg av bilelektronikk ettermarkedet produkter, inkludert sikkerhetssystemer og eksterne startsett. Å installere en ekstern startpakke, er det best hvis bilen din er allerede utstyrt med en fabrikk nøkkel-mindre ekstern oppføring. Den eksterne starten vil slå av motoren og noe av tilbehøret på, men du vil ikke kunne kjøre bilen før du fysisk sette nøkkelen i tenningen og vri det til på-posisjon. Systemet gjør det mulig å varme opp motoren før du får inn i bilen. Du trenger
Socket sett
Skrutrekkersett
Wire cutters
loddebolt og loddetinn
Digital voltmeter eller multi-meter, Elektrisk tape
Varmepistol
Car eiere manuell
Safety hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og sjekke at alle lysene og tilbehør er i forskriftsmessig stand før du begynner installasjonen. Alle lamper og tilbehør må være i forskriftsmessig stand til å fullføre en vellykket installasjon.
2

Les bruksanvisningen som fulgte med kit din grundig før du starter installeringen. Viper gjør flere forskjellige typer eksterne forrett sett, hver med litt forskjellige funksjoner. Du bør være kjent med alle prosedyrene som er unike for kit før du setter i gang.
3

avvæpne fabrikken anti-tyveri system på bilen din. Gjør dette ved å trykke på utløserknappen på nøkkelfri adgang fob, og deretter sette nøkkelen inn i førersiden dør og fysisk snu den til opplåst posisjon. Sjekk din bilens instruksjonsbok for å se om bilen er utstyrt med en passiv anti-tyveri system. Disse systemene forhindre at noen hot-ledninger bilen eller tukling med tenningslåsen. Hvis bilen er utstyrt slik, trenger du en transponder bypass før du fortsetter med installasjonen av Viper fjernstart system. Se Referanser for en komplett guide til transponder forbigår.
4

Fjern panelet under rattet. Innsiden av det er ledningstilkoplingen trengs for å koble den eksterne starteren. Disse inkluderer strøm, tenning, tilbehør, starter, parkeringslys og brems ledninger. Ta på hansker og vernebriller, deretter identifisere hver ledning ved hjelp av voltmeter eller multi-meter, installasjon kit instruksjoner og bilens instruksjonsbok. Det kan være mer enn en ledning i en bestemt bunt. Bruke et relé for å koble flere ledninger fra samme pakke etter at du har koblet fra batteriet.
5

Koble fra batteriet, så gjør alle forbindelser med settet. Lodd tilkoblingene, så fest dem med isolasjonstape etter lodde er avkjølt. Kontroller din instruksjon pakke etter hver tilkobling før du går videre til neste.
6

Re-koble til batteriet og teste den eksterne start og alt tilbehøret før du setter dekksider tilbake på plass. Hvis alle systemer ikke fungerer, re-sjekk tilkoblingen og sikre den forsvarlig. Når alt testene tilfredsstillende, kan du erstatte deksler og kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63335.html

Previous:
Next:

Bil Forretter