Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en startpakke for en Honda Accord

Hvis startmotoren i Honda Accord er å dra eller har sluttet å virke, kan du erstatte den med en ny eller ombygd starter fra Honda forhandler, eller du kan kjøpe en gjennom de fleste auto deler butikker. Hvis du vil ha en brukt startmotor, kan du kilde en fra en skraphandel, men vær klar over at de fleste redde yards vil bare garanti startere for 30 dager. Endring av starteren på Accord kan utføres fra under bilen eller fra toppen av motorrommet, og fremgangsmåten er den samme for alle de Accord motorer. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket sett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriets negative legge med en skiftenøkkel og isolere den fra batteriet mens du arbeider.
2

Finn starteren foran i motorrommet. Den er plassert nær bunnen av motorblokken. Fjern de to elektriske tilkoblinger fra baksiden av starteren med en skiftenøkkel og sett dem til side.
3

Trekk ledningsnettet fra klippet som holder selen på startmotoren. Hele sele vil trekke ut av holderen uten store anstrengelser hvis du trekker den rett ut.
4

Fjern øvre og nedre bolter fra starteren med en stuss og skralle. Trekk i rett ut av bjelle boliger, og løft den ut av motorrommet.
5

Lavere den nye startmotoren på plass og installere de to festebolter fra den gamle starteren. Trekk til boltene til 32 fot-pounds av press med en momentnøkkel.
6

Skyv ledningsnettet inn i sele festet på den nye starteren og koble de to elektriske tilkoblinger til terminalen på baksiden av starteren. Installer Løsne mutrene på terminalene over ledninger og stram dem med en skiftenøkkel.
7

Sett den negative batterikabelen på minuspolen på batteriet, og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Start Accord å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62905.html

Previous:
Next:

Bil Forretter