Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Store deler av en Starter

A starteren er en elektrisk motor som er en del av start-system for et kjøretøy. Starteren omdanner elektrisk energi til mekanisk energi til å starte motoren. To viktige deler av en starter omfatter et elektromagnetisk felt og en roterende armatur. Andre vesentlige deler av en startpakke inkluderer en magnetventil, skift gaffel og starteren drivhjulene. Elektromagnetisk felt Spoler og Housing

Et felt rammen er startmotorhuset. En kjerne holder starteren feltene i rammen med skruer. Biler har 3:58 feltspolene, koblet i serie. Energi fra batteriet, spoler slå inn en elektromagnet, som tvinger ankeret til å snu.
Armatur

montert på en aksel og lagrene for støtte, er armaturen en laminert, bløt jernkjerne pakket med en rekke sløyfer eller viklinger conductor. På lederen ytterender av akselen er kommutator stolper. Karbon kobber børster holdes mot kommutatoren stolper overføringsspenningen og lage en elektrisk kontakt mellom en ramme og den roterende armatur. Strøm som flyter gjennom viklingene eller kommutator linjene opprette et magnetisk felt som roterer ankeret. Kraften av roterende armatur overføringer gjennom startmotoren drive mekanisme for å dra motoren rundt.
Magnetventil

magnetventil består av to sløyfer av wire pakket rundt en bevegelig kjerne. Startsolenoiden fungerer som en bryter ved å lukke en elektrisk krets og forbinder startmotoren til batteriet. En nøkkel satt inn og slått i tenningslåsen til startposisjonen åpner en strøm fra batteriet gjennom en nøytral bryteren til magnetventil. Strømmen i spolen skaper et magnetisk felt som trekker en bevegelig kjerne koblet til startmotoren drivhjulene. Solenoiden skyver starteren utstyr i inngrep med ringdrevet. Når motoren starter, løsner en clutch starteren drivhjulene. Føreren slipper deretter start-tasten, som fjerner batteriet til ankeret.
Shift Fork

magnetventil har et stempel, som trekker eller skyver skiftet gaffel festet til startmotoren drivhjulene. Dette engasjerer starteren gear.
Starter Drive Gear

Når skiftet gaffel engasjerer starteren gear, engasjerer det ringdrevet på motorens svinghjul. Svinghjulet, koblet til veivakselen, flyttes stemplene i sylindrene for å starte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63242.html

Previous:
Next:

Bil Forretter