Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner en Starter i en 1995 Jeep Wrangler

Hvis starteren slutter å virke på din Jeep Wrangler, er det ikke kommer til å gå hvor som helst. Det er ganske lett å erstatte, og de fleste standard verktøy boksene vil allerede ha de riktige verktøyene. Det viktigste er at du kjøper en passende starter for utskifting. Det er en tydelig forskjell mellom en ombygd forrett og reproduserte en. Som en generell regel, er den overhalt starteren best hvis du ikke kan få en ny. Instruksjoner
en

Pop panseret på Jeep og koble fra minuspolen ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren.
2

Hev Jeep opp ved hjelp av bil jack og plassere en jack stå under rammen av kjøretøyet. Hev jack stå opp til rammen.
3

Marker ledningene på starteren og solenoiden hjelp av markør og maskeringstape merke seg den riktige plasseringen av hver. Koble fra ledningene ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutterne.
4

Fjern alle unntatt én av boltene fra starteren med en skralle og socket. Fjern den siste bolten samtidig som den støtter starteren så den ikke faller rett og slett ut. Det er mye tyngre enn den ser ut og kan forårsake skade hvis den faller.
5

Sett den nye starteren på plass på motoren og trekk til boltene med socket og skralle. Koble ledningene i henhold til de etikettene du har gjort og stram til mutterne med skiftenøkkelen. Fjern jekkfoten fra under Jeep og senk Jeep tilbake til bakken.
6

Koble minuspolen og stram til mutteren med skiftenøkkelen. Start Jeep å teste installasjonen av den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63176.html

Previous:
Next:

Bil Forretter