Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan diagnostisere Bil starter Problemer

Bilens starteren er en av de mest kritiske delene. Det starter motoren, og at prosessen i sin tur belaster bilens batteri. Din starteren er en liten, kraftig elektrisk motor. Når starter dør, vil bilen ikke starte. Et par enkle observasjoner kan fortelle deg hvorfor bilen ikke starter, og noen ganger kan det ha noe å gjøre med din starter. Du trenger
bil eierens håndbok
Nøkler
Car Jack
Ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bilens dashbord og lys. Hvis de ikke er på eller er svake, kan batteriet være død eller behov for en ekstra kostnad. Dette vil gi starteren den strømmen den trenger for å starte bilen. Sjekk din håndbok for referanser til denne tilstanden
2

Forsøk å skru av motoren når hovedlysene er på;. Hvis de går ut, er det sannsynligvis en dårlig elektrisk forbindelse. Rengjør batteripolene tilkoblinger. Fjern korrosjon og andre oksider rundt de positive og negative batterikontaktene.
3

Sjekk lysene under forsøk på å dra motoren rundt. Hvis lampene slippe i intensitet, er lavt batterinivå sannsynligvis problemet. Lade batteriet og starte på nytt.
4

Lytt til lydene under forsøk på å dra motoren rundt. Hvis lysene skinne, men ingenting skjer, undersøke tenningssystemet og parkering systemer. Hver kunne ha en switch-relatert feil.
5

Lytt til lydene under forsøk på å dra motoren rundt. En høyfrekvent støy fra starteren betyr at det ikke er riktig justert. Kontroller plasseringen av starteren for riktig plassering. Dette er en spesielt dårlig forfatning som feilaktig plassering kan føre til ødelagte tenner på starteren er svinghjulet og andre skader.
6

Lytt til starteren under forsøk på å dra motoren rundt. Klikker ved start betyr at solenoid kretsen har sviktet. Erstatte solenoid kretsen.
7

Ta av starteren fra kjøretøyet med skiftenøkler. Sjekk at ingen åpne kretser er inne starteren. Sjekk starteren med et ohmmeter for å verifisere det ikke er noen åpne kretser. En åpen krets betyr starteren har en total elektrisk svikt på grunn av ledninger. Hvis starteren har sviktet elektrisk på denne måten, må den skiftes. Hvis du må jekke opp bilen din, følge alle anbefalte sikkerhetsregler.
8

Undersøk børster og svinghjul av starteren for defekter. Hvis disse delene er defekt, kan de bli erstattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63302.html

Previous:
Next:

Bil Forretter