Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Startmotoren i 1996 Dodge Stratus

Installere en startmotor i 1996 Dodge Stratus kan være nødvendig hvis Stratus starteren er å dra, å lage støy eller har sviktet fullstendig. Starteren er lett tilgjengelig i Stratus og når den gamle starteren er fjernet, kan du installere den nye i bare noen få minutter tid. En ny forrett eller installerer den gamle starteren begge bruker den samme prosessen, men ikke installere en startmotor som kan ha et problem, eller du må kanskje fjerne det senere. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Jack fronten på bilen opp og støtte den på et sett med bukker. Arbeid fra under bilen, plassere den nye starteren i montering stedet der den gamle starteren ble fjernet. På 1996 Stratus, er starteren ligger på førersiden av motoren, nær baksiden.
2

Koble den positive batterikabelen eller den store røde ledningen med sløyfe-kontakten på den, til "B" post på baksiden av startsolenoiden og installere låsemutter. Stram mutteren med en stuss og skralle.
3

Installer push i kablingskontakt på "S"-kontakten på baksiden av releet. Skyv kontakten inn på terminalen til den sitter helt.
4

Installer de to festeboltene som holder starteren til overføring bjelle bolig og stram dem med en stuss og skralle. Løft fronten av bilen med en jekk og fjerne bukker fra under bilen. Senk bilen til bakken og finn negative batteriet kabelen under panseret.
5

Fest den negative batterikabelen enden til den eksterne terminalen på førersiden sjokk tårn og stram låsemutteren med en socket og skralle. Lukk panseret og teste starteren installasjonen ved å starte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62938.html

Previous:
Next:

Bil Forretter