Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Starter Generator gjenoppbygge Verktøy

Den integrerte starter generator (ISG) kombinerer en startmotor og dynamo. En avansert enhet styres av elektronikk, letter det stopp og start, slik at du kan slå av motoren i stedet for å forlate den tomgang mens i stillestående trafikk eller venter på rødt lys. Som sådan, er en populær ISGs komponent i miljøvennlige kjøretøy. Stikkontakter og låseskivene

Ved ombygging din starter generator, vil du sannsynligvis trenger to sett med kvadratiske stasjonen stikkontakter i både metriske og Standard amerikanske tilsvarende (SAE) størrelser. Du kan feste disse kvinnelige stikkontakter på det mannlige overhodet for en skralle håndtak slik at du kan levere den nødvendige dreiemoment, eller snu kraft. I disse dager med blandede sizings, du aldri helt vet hvilken størrelse socket du trenger før du begynner å arbeide - derav behovet for både metriske og SAE stikkontakter. Du trenger en liten kjøretur socket å installere nøtter til klemmebrettet studs. Med disse to settene, er du mer enn sannsynlig å ha alle de kontaktene du trenger for å takle gjenoppbygge nesten alle starter generator.
Kombinasjonsnøkler

En kombinasjon fastnøkkel består av en stang av metall, slik som slipp smidd kromvanadinstål, med en fast, åpen kjeve ved en ende og en muffe-ende fastnøkkel eller fastnøkkel, i den andre enden. Ved ombygging en forrett generator, bruker du den til å gjelde dreiemoment til bolt hoder. En typisk 12-delers SAE settet vil inneholde størrelser fra 1/4 tomme til en tomme i 1/16-inch trinn.
Slotted og Phillips skrutrekkere
< p> Du kan trenge en rekke spor og Phillips skrutrekkere å gjenoppbygge en forrett generator. Spår skrutrekkere er ikke bare nyttig for å fjerne og erstatte slot-skruer - skruene med et enkelt spor på tvers av diameteren på skruehodet - men også for å løsne krage, braketter og klemmer. Du bruker Phillips skrutrekker til å kjøre og skru Phillips skruer - de med et kors innrykk i hodet. Du trenger en skrutrekker for flere jobber, blant annet å stramme skruen for å koble ledningen terminal til terminal bord.
Arbor Press

En arbor presse er en liten, hånd-opererte trykk, ofte laget av støpt metall, som har en rack-and-pinion enheten skal drive en vær, og dermed forsyne kontrollert kraft. Det kan være nyttig når du installerer olje tetningene og lagrene, som hamrer dem på plass kan skade dem. Du trenger en arbor trykk for å trykke peiling på stasjonen enden av ankeret til det sitter på akselen mot skulderen. Du bør imidlertid ikke bruke en arbor trykk for å tvinge dampener bakplaten på armaturakselen, og heller ikke å tvinge dampener hub tilbake på drivakselen, som begge kan føre til feilaktig sitteplasser.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63309.html

Previous:
Next:

Bil Forretter