Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Starter Instruksjoner for en 2007 Chevy Malibu

The 2007 Chevy Malibu har tre valgfrie motorer, den 2,2-liters firesylindret, 3,5-liters sekssylindrede og 3,9-liters sekssylindrede. Starteren er plassert på førersiden av motoren på alle tre motorene og tilkoblingene er det samme for dem alle. Festeboltene er forskjellige, men bare på den måten de passerer gjennom startmotoren. Endre en starter på noen av disse motorene kan gjøres hjemme i oppkjørselen, slik at du sparer tid og en stor reparasjon regningen for arbeidet. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Ta den negative batterikabelen fra batteriets negative. Bruk en fastnøkkel til å løsne bolten på batterikabelen enden og løft det av terminalen.
2

Løft fronten av bilen opp fra bakken med en jekk og støtte det med et sett av jack står plassert under rammeskinnene. Pass på at stands er på flat, fast grunn før arbeid under bilen.
3

Slide under førersiden av bilen og finne starteren på motoren der den møter bjelle bolig . Koble fra "S"-kontakt fra terminalen på starteren og legg det til side. Fjern mutteren fra "B" terminal med en skiftenøkkel, så ta ut batteriet kabelen fra starteren.
4

Finn de to festeboltene på forsiden av starteren. På den 2,2-liters motor, bolter pasning gjennom møte med starteren og på 3,5-og 3,9-liters motorer, de kommer opp fra bunnen av starteren. Fjern festeboltene fra starteren med en socket og skralle deretter fjerne starteren fra motorrommet.
5

Plasser en ny start i motorrommet, deretter heve den på plass på motoren. Installer de to festeboltene til starteren og stram dem med en momentnøkkel til 32 ft-lbs. for 2,2-liters og 39 ft-lbs. for 3,5-og 3,9-liters motorer.
6

Koble batterikabelen til "B"-terminalen på startsolenoiden og træ låsemutteren på bolten og skru det fast med en skiftenøkkel. Plugg den "S" terminal kablingskontakt inn i kontakten på starteren. Kontroller at låsetappen engasjerer så de ikke skille senere.
7

Hev foran bilen av bukker med en jekk og fjerne stands fra under bilen. Senk jekken og sette bilen på bakken. Koble den negative batteriet kabelen til batteriet terminalen og stram klemmen bolt på kabelenden med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63024.html

Previous:
Next:

Bil Forretter