Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Faktaark for startmotoren Sylinderspoler

En startmotoren magnetventil er en viktig del av enhver automotive elektriske systemet . Det er svært viktig for å få biler , startet lastebiler og andre kjøretøyer . Funksjon

Når tenningslåsen i en bil systemet er aktivert, vises en liten elektrisk strøm sendes til startmotoren magnetventil . Dette forteller at solenoiden motta en mye større strøm fra kjøretøyets batteri og overføre det til et mindre startmotor . Denne mindre motor starter deretter bilens motor.
Warning

Noen ganger bilens startmotor magnetventil kan mislykkes og i stedet for å starte motoren , vil det bare produsere en serie av klikk. Imidlertid er dette normalt ikke på grunn av en solenoid funksjonsfeil . Det betyr vanligvis solenoiden får ikke nok strøm fra bilens batteri.
Forebygging /løsning

å holde startmotoren solenoid fra sviktende, bilens batteriet bør skiftes innen rimelig tid og alle tilkoblinger skal rengjøres og strammes med jevne mellomrom . Korrosjon og skader på batteriet eller dets tilkoblinger kan føre til mindre strøm blir sendt til solenoiden .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63213.html

Previous:
Next:

Bil Forretter