Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en Chrysler 300M

Skifte starteren i Chrysler 300M er litt forskjellig fra prosessen for de fleste biler. Mens det er et par ekstra skritt involvert, står du å spare mye penger på lønnskostnader når du fullføre prosjektet selv. Hvis du er en person med minimal erfaring på biler, kan du forvente dette prosjektet å ta deg omtrent tre timer å fullføre. Du trenger
Automobile jack
Jack stå
Hjulklosser
Ratt holder
skrutrekker
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis mer Instruksjoner
en

Lås rattet med hjulene vendt forover ved hjelp av rattet holderen. Koble fra minuspolen fra batteriet ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren.
2

Jack bilen opp ved hjelp av bil jack og plassere støttebenet under rammen nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av bilen.
3

Fjern understell splash skjold med en fastnøkkel til å fjerne boltene.
4

Fjern mellomliggende rattstamme bolt med en socket og skralle. Separer øvre og nedre sjakter etter at du fjerner bolten.
5

Koble ledningsnettet fra starteren og deretter fjerne den viktigste elektriske kabler med en fastnøkkel til å fjerne mutteren.
6

Fjern de tre starter festeboltene ved hjelp av en socket og skralle. Husk å støtte starteren når du fjerner den siste bolten slik at den ikke faller rett og slett ned. Du blir nødt til å manøvrere starteren rundt eksos og forbi rattstammen for å fjerne det.
7

Sett den nye starteren på plass og stram boltene med socket og skralle. Koble ledningsnettet tilbake i og koble den viktigste wire, stramme mutteren med en fastnøkkel.
8

Trekk den øvre og nedre styring aksler sammen igjen og installere bolten. Trekk til bolten med en stuss og skralle.
9

Sett understell sprutbeskyttelse og stram boltene med en skiftenøkkel. Fjern støttebenet og senke bilen tilbake til bakken.
10

Koble minuspolen og stram den opp med en skiftenøkkel. Starte bilen og teste installasjonen av den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63129.html

Previous:
Next:

Bil Forretter