Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter på en 1994 Toyota Pickup

Skifte starteren på 1994 Toyota pickup er en av de enkleste reparasjoner du noensinne vil gjøre på lastebilen. Alt er lett tilgjengelig, og det verste med det er at du må krype under bilen. Skifte starteren vil bare ta omtrent en time, og ved å gjøre det selv kan du spare lønnskostnader. Sørg for å velge en ny eller overhalt starter. Du ønsker å holde seg borte fra gjenoppbygd startere fordi noen av delene i dem er gamle. Du trenger
Jack
Jack stå
Hjulklosser
Vernebriller
Marker
maskeringstape
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt

Vis mer Instruksjoner
en

Åpne motorrommet og koble fra minuspolen ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren. Plasser bremseklosser bak bakakselen på lastebilen.
2

Hev lastebil på førersiden hjelp av jack. Plasser en jack stå under rammen nær jekkpunktet for ekstra sikkerhet. Hev jack stå opp til rammen.
3

Ta på deg vernebriller og krype under lastebilen. Tagge de elektriske ledninger på starteren med markøren og maskeringstape. Koble fra ledningene ved å fjerne nøtter med en skiftenøkkel.
4

Fjern festeboltene fra starteren med en socket og skralle. Ta av starteren fra motoren.
5

Sett den nye starteren på motoren og stram boltene med socket og skralle. Koble ledningene i henhold til måten du merket dem. Stram mutterne med en skiftenøkkel.
6

Fjern jekkfoten fra under bilen og senke bilen til bakken.
7

Koble minuspolen og stram mutteren med en fastnøkkel. Start lastebil for å teste den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63145.html

Previous:
Next:

Bil Forretter