Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Tegn på at en Starter har gått dårlig på en Ford

Når Ford ikke vil snu og sveiv, kan du være å ha startproblemer. Det finnes imidlertid en rekke andre problemer som vil hindre bilen fra spy. Ditt første skritt er å finne ut hva som forårsaker problemet. Når du lære tegn på at en startpakke har gått dårlig på en Ford, vil du vite hvor du skal begynne å løse problemet. På denne måten kan du finne ut om problemet er forårsaket av starteren eller en annen motordel. Forstå hvordan Ford Forretter Arbeid
Hva skjer når du prøver å skru den?

Mest Fords har elektrisk start, noe som betyr at de bruker en serie av elektrisk strøm for å starte motoren. Når du vrir om nøkkelen, reiser strømmen fra batteriet til solenoidbryter, som kopler inn startmotoren. Den bendiksstarter snur armatur, som engasjerer ringdrevet inn i svinghjulet. Dette slår av motoren og skrur bilen. Når Ford skrur og du slipper tasten, vil bendiksstarter automatisk kople ut starteren fra svinghjulet.
Tegn på Bad Ford Starter

Den mest åpenbare tegn på en dårlig Ford starteren er kjøretøyet ikke snu når du vrir om nøkkelen. Det er imidlertid flere andre problemer som vil føre til det samme problem. For eksempel kan et dødt batteri eller en dårlig dynamo hindre at motoren starter. Derfor vil de viktigste tegnene på at en startpakke har gått dårlig på en Ford være lyder som den gjør. Slå av radioen og lytte nøye når du vrir om nøkkelen.
Lytt nøye til Sound Starter gjør
Lytt til motoren når du starter bilen.

Enkelte lyder er en indikasjon på spesifikke problemer med Ford starter. Hvis du hører en skrapende lyd, er dette en indikasjon på at starteren er å dra. Dette skjer vanligvis når de rullende lagrene ikke fungerer som de skal forårsaker ankeret til å ta kontakt med det ytre dekselet. En skrapelyd er en indikasjon på at bendiksstarter eller svinghjulet er utslitt. En tikkende støy indikerer børstene i starteren eller startsolenoiden ikke fungerer som den skal, hindrer flyten av elektrisitet. Noen av disse lydene er et tegn på at starteren er dårlig.
Høres ikke forbundet med Starter

Det er like viktig å vite hvilke lyder ikke er forbundet med en dårlig start slik at du kan se forskjell. Hvis du hører en klikkelyd når du vrir om nøkkelen dette er vanligvis, men ikke alltid, en indikasjon på at batteriet ikke er sterk nok til å dra motoren rundt, ikke at starteren er dårlig. Hvis lampene fungerer og ikke gå dim når du vrir om nøkkelen, kan det være starteren. En banging eller clanking støy betyr normalt starteren er engasjerende riktig, men motoren er ikke snu.
Kan du høre Starter Spinning?

En siste ting som du kan gjøre er å sjekke for å se om solenoiden er å få en forbindelse, og hvis starteren er spinning. Løft panseret på Ford og har noen andre vri om nøkkelen for å skru på bilen. Bruk en krets tester for å sikre at det blir en tilkobling mens du lytter til starteren. Hvis det er en aktuell og starteren ikke spinner, så vet du at det er dårlig og må byttes ut. Hvis du hører det spinning, er noe annet hindrer bilen spy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62975.html

Previous:
Next:

Bil Forretter