Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan omprogrammere jeg en Prestige APS 875 Alarm Remote?

The Prestige serien auto sikkerhet og eksterne start systemer er produsert av Audiovox, morselskapet til forbrukerprodukt merkevarer Jensen og RCA. Prestige ekstern alarm og starter systemer har en "betjent"-modus som kan aktiveres ved å trykke en bryter plassert i bilen. Den betjent modus kan brukes for å sette alarmen ut av og starte kjøretøyet dersom senderen er tapt ved hjelp av en overstyring kode. Overstyringen koden kommer forhåndsprogrammert fra fabrikken på "11", men du kan omprogrammere den til en personlig to-sifret kode. Instruksjoner
en

Trykk på "lås opp"-knappen, som ligger i øvre venstre hjørne av fjernkontrollen, for å avvæpne alarmen. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "på"-posisjon.
2

Trykk betjent bryteren tre ganger i løpet av 10 sekunder å slå på tenningen. Betjent bryteren er vanligvis montert i dashbordet på bilen. Hvis betjent bryteren ikke er montert i dashbordet, kan du kontakte installatør av systemet for plasseringen av betjent bryteren.
3

Vri nøkkelen til å stenge tenningen av og på tre ganger i løpet av 10 sekunder.
4

Trykk på knappen veksle antall ganger som tilsvarer det første sifferet i den valgte overstyring koden, mellom en og ni ganger, i løpet av 10 sekunder å fullføre tenningen off-on sykluser. Slå tenningen av og på igjen for å fullføre programmeringen av det første sifferet.
5

Gjenta programmeringen med trykkbryter for å angi det andre sifferet i den valgte overstyring kode, trykke på knappen mellom ett og ni ganger. Slå av tenningen for å fullføre programmeringen. Lyset blinker for å indikere vellykket omprogrammering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63277.html

Previous:
Next:

Bil Forretter