Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan Endre Starter i en Dodge Grand Caravan

Noen ganger vil starteren av Dodge Grand Caravan slites ut fra bruk og vil kreve erstatning. Endre starteren på en Dodge Grand Caravan kan være ferdig i omtrent en time. Starteren på de fleste biler, inkludert alle modeller av Dodge Grand Caravan er plassert under motoren, montert på transmisjonshuset. Du kan endre starteren selv, sparer tid og penger på å ha en mekaniker endre starter for deg. Du trenger:
Åpen fastnøkkel
4-by-4 wood block
Floor jack
Jack stå
Stikknøkkel
Vis mer Instruksjoner

1

Løsne den negative batterikabelen fra batteriet med en åpen fastnøkkel, og flytte kabelen bort fra noen metalldeler. Plasser en trekloss bak bakdekket å hindre at bilen ruller tilbake.
2

Løft fronten av bilen på passasjersiden med et gulv jack, og plassere en jack stå under fremre aksel. Senke gulvet jack før bilen sitter på støttebenet.
3

Finn starteren under motoren foran transmisjonshuset. Løsne de elektriske kabeltilkoblere, fjerne mutrene til metall polene på starteren med en pipenøkkel.
4

Ta av starteren fra transmisjonshuset med en pipenøkkel til å løsne boltene. Ta starteren ut fra undersiden av motoren.
5

Fest den nye starteren til transmisjonshuset, sikre boltene med en pipenøkkel. Fest de elektriske ledningskontakter til startmotoren, sikre ledningene med mutrene på metall terminaler.
6

Løft bilen opp med gulvet jack, og fjern støttefot fra under bilen. Senk Dodge Grand Caravan ned slik at det sitter på bakken.
7

Fest den negative batterikabelen til batteriet med en skrunøkkel. Fjern tre kvartal fra bak hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63069.html

Previous:
Next:

Bil Forretter