Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en Nissan Maxima

Skifte starteren på Nissan Maxima er nesten det samme som for alle andre Nissan, med ett eller to mindre forskjeller. Når det er problemer med starteren, vil du høre et høyt, rask klikking kommer fra det og selvfølgelig bilen vil ikke starte. Hvis starteren gjør ingenting, bør du sjekke alle sikringer og releer før du konkluderer med at starteren er problemet. Hvis du har en defekt starter, erstatter det er ganske enkelt, og du trenger bare noen få grunnleggende verktøy for å gjøre jobben. Du trenger
Jack
Jack stå
Hjulklosser Vis
Vernebriller
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Flere Instruksjoner

1

Park bilen på et plant underlag. Åpne panseret og koble den negative kabelen fra batteriet terminalen ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne mutteren.
2

Hev bilen med jekken og sted en jack stå under bilen nær jekkpunktet. Plasser jack stå under rammen på bilen og heve den opp til rammen.
3

Ta på vernebriller og krype under bilen. Koble ledningsnettet til startmotoren. Fjern den positive batterikabelen fra starteren med en fastnøkkel til å løsne mutteren.
4

Fjern boltene til starteren med en skralle og socket. Når du fjerner den siste, være nøye med å holde starteren mens du tar den ut så motoren ikke falle av og skade deg.
5

Sett den nye starteren på plass og stram skruene med skralle og socket.
6

Koble den positive batterikabelen til starteren og skru til mutteren med skiftenøkkelen. Plugg inn ledningsnettet til startmotoren.
7

Fjern støttebenet og senke bilen tilbake til bakken.
8

Koble den negative kabelen til batteriet terminalen . Start bilen å teste installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63123.html

Previous:
Next:

Bil Forretter