Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en 1993 Mercury Sable

Endre starter i 1993 Mercury Sable vil selv spare deg en stor reparasjon regningen og er ikke vanskelig å oppnå hjemme. Den starter på en Sobel ligger på passasjerens siden av motoren, helt nederst. Du får tilgang til starteren fra under bilen. Du kan kjøpe en ny starter fra en auto deler butikken eller en Mercury-forhandler, eller du kan også finne en brukt på en skraphandel. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en fastnøkkel til å løsne beholde bolt på Sable negative batterikabelen. Fjern den negative batterikabelen fra batteriet ved å trekke den av terminalen. Isoler kabelen vekk fra batteriet slik at det ikke uforvarende kommer i kontakt med batteriet mens du arbeider.
2

Plasser en jekk under fronten av bilen på passasjersiden og heve den av bakken. Plasser et sett med bukker under rammen for å støtte bilen.
3

Finn den elektriske tilkoblingen på baksiden av starteren fra under Sable. Fjern bolten med en stuss og skralle. Fjern kabelen fra starteren. Du kan bare la kabelen henge i nå.
4

Fjern den nedre montering bolt fra starteren med en stuss og skralle. Deretter fjerne den øvre monteringsbolt og senk starteren ut fra under bilen.
5

Installer den nye starteren fra undersiden. Skyv nesen inn i hullet i bjelle boliger. Sett den øvre montering bolt gjennom startmotoren og hånd-stram til. Sett den nedre montering bolt, stram øvre og nedre bolter med en stuss og skralle.
6

Koble den store røde kabelen til starteren med bolten du fjernet fra den gamle starteren. Skru det fast med en socket og skralle. Dette er den eneste elektriske kontakten på starteren, så det burde ikke være vanskelig å finne.
7

Hev bilen med jekken og fjerne bukker fra under Sable. Senk bilen til bakken.
8

Sett den negative batterikabelen på minuspolen. Trekk til bolten med en skiftenøkkel og starte motoren for å teste reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62920.html

Previous:
Next:

Bil Forretter