Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 1998 Oldsmobile 88

Startmotoren på 1998 Oldsmobile 88 er det sentrale punktet i bilens tenningssystem. Startmotoren initialiserer veivakselen, som går motoren. Hvis starteren svikter, kan bilen starte hardt eller ikke i det hele tatt. De fleste auto deler butikker vil teste starteren. Hvis du finner ut at starteren er kilden til problemet, kjøpe en ny fra en auto deler butikken eller Oldsmobile forhandler og installere det selv. Du trenger
Wrench sett
Socket og skralle sett
Jack
Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra batteriet terminalen med en skiftenøkkel. Plasser kabelen på et trygt sted borte fra terminalen.
2

Hev din Oldsmobile 88 ved hjelp av en jekk og sikre bilen på et sett med bukker. Pass på at de bukker er nivå, slik at de ikke forskyver seg mens du arbeider på bilen.
3

Fjern de elektriske tilkoblinger fra startmotoren. Det er to tilkoblinger for å fjerne, så kan det hjelpe å merke dem, slik at du kjenner de riktige festepunkter for hver enkelt når du skrur starteren.
4

Fjern øvre og nedre bolter fra startmotoren, ved hjelp av en socket og skralle, jobbe under bilen. Støtte starteren kroppen når du fjerner boltene for å hindre den fra å falle. Ta av starteren fra motorrommet nøye.
5

Plasser den nye startmotoren og fest den med festeboltene. Trekk til festeboltene til 32 fot-lbs. med en momentnøkkel. Fest de elektriske tilkoblinger og trekk til boltene til 12 fot-lbs. med en momentnøkkel.
6

Hev bilen med en jekk og fjerne bukker. Senk bilen til bakken. Sett på negative batteriet kabelen og teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62918.html

Previous:
Next:

Bil Forretter