Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en GM Starter

Prosessen med å installere en ny starteren er bemerkelsesverdig lik på tvers av alle GM-modeller. Det er ikke å si at de er alle samme prosedyre, men forskjellene blir mindre. Starteren er ansvarlig for å motta det elektriske signalet fra solenoiden og deretter går i inngrep med svinghjulet for å starte motoren. Da starteren utstyr gjør ikke skikkelig kontakt, er det ikke å starte bilen. Prosedyren er enkel å administrere, og en person uten erfaring på biler kan få prosjektet ferdig i omtrent en time. Du trenger
Jack stå
Hjulklosser
Marker
maskeringstape
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet og koble negative batterikabelen med en fastnøkkel til å løsne mutteren på terminalen.
2

Plasser bremseklosser bak bakhjulene og heve bilen opp med bilen jack på førersiden. Plasser en jack stå under bilen og heve den opp til rammen av kjøretøyet.
3

Etikett ledningene på starteren hjelp av maskeringstape og tusj. Koble fra ledningene ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne nøtter. Koble ledningsnettet fra dynamo. Noen GM-modeller vil ha et varmeskjold som du må fjerne. Løsne boltene med en skiftenøkkel.
4

Fjern starteren festeboltene ved hjelp av en socket og skralle. Vær forsiktig når du flytter den siste bolten fra starteren slik at den ikke faller rett og slett ut av bilen. Noen GM bildeler bruke shims til riktig Monter startmotoren til motoren. Hvis bilen din har shims, sørg for å merke riktig sted for montering av den nye starteren.
5

Sett den nye starteren på plass, sammen med eventuelle mellomlegg, og stram boltene med stikkontakten og skralle. Koble de elektriske ledningene og skru mutterne med en skiftenøkkel. Plugg dynamoen ledningsnettet inn i dynamoen. Sett på varmeskjoldet og stram boltene med fastnøkkel hvis du tok en av.
6

Fjern jekkfoten fra under bilen og senke bilen tilbake til bakken. Koble batterikabelen og skru mutteren på terminalen med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63219.html

Previous:
Next:

Bil Forretter