Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte oppstarts for en Toyota Matrix og Cost of Labor

Skifte starteren i din Toyota Matrix er ikke en komplisert oppgave, og å gjøre det selv kan spare deg for de høye kostnadene ved arbeidskraft som typisk assosieres med automatisk reparasjon. Ellers kan du finne deg selv betale flere hundre dollar for enkle reparasjoner, og det er før du legger i kostnadene for reservedeler. Selv noen med ingen tidligere erfaring fra bilindustrien kan fullføre denne reparasjonen i omtrent en time og spare mye penger i prosessen. Du trenger
Automobile jack
bremseklosser
Jack stå
Marker
maskeringstape
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
1

Åpne motorrommet og koble fra minuspolen på batteriet ved å løsne terminalen mutteren med en fastnøkkel. Plasser bremseklosser bak bakhjulene på bilen.
2

Hev bilen med en bil jack på førersiden og plassere en jack stå under den nær jekkpunktet. Hev jack stå opp til rammen av kjøretøyet.
3

Skru festeskruene for splash vakt med en skiftenøkkel deretter fjerne sprutbeskyttelse ut under bilen.

4

Etikett ledningene til starteren med maskeringstape og en markør. Starteren ser ut som en rund beholder med elektriske ledningene som går inn i den. Legg merke til den riktige plasseringen av hver ledning. Fjern ledningene ved å løsne sine nøtter med skiftenøkkel.
5

Fjern festeboltene fra starteren med en skralle og socket. Trekk i fra motor og sette den nye i stedet. Trekk til festeboltene med socket og skralle.
6

Koble de elektriske ledningene til starteren og stram til mutterne med skiftenøkkelen. Sørg for å plassere hver ledning i riktig sted i henhold til de etiketter som du har gjort. Reinstallere sprutbeskyttelse under bilen og skru til festeskruene med skiftenøkkelen. Fjern jekkfoten ut under bilen og senke bilen til bakken med jack. Koble til batteriet terminalen og skru til mutteren med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63220.html

Previous:
Next:

Bil Forretter