Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte startmotoren på en 1995 5,7 Roadmaster

The Buick Roadmaster har en klønete plassert startpakke som krever at du først fjerne cross-bar på rammen for å fjerne det. Sørg for at den nye starteren har terminal innlegg som er samme størrelse som de gamle, hvis de er for små, så kan du ikke være i stand til å passe alle ledningene på innleggene. Du kan sørge for at du har den nøyaktige størrelsen forrett, sammen med å spare litt penger, ved å ta inn den gamle starteren for en gjenoppbygging. Du trenger
New forrett
Socket satt
Tire jack
Jack står, Elektrisk tape
Crescent skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
1

Løft fronten av bilen med et dekk jack og senk den ned bukker. Fjern batterikablene fra batteriet terminalen ved å løsne kabelen klemmer med en halvmåne skiftenøkkel.
2

skru fra hverandre og fjern kryss-stangen på understellet på bilen med en 1/2-inch socket. Det skal være tre boltene som fester den til rammen.
3

Finn starteren mot baksiden av motoren på passasjersiden. Bruk elektrisk tape for å holde alle ledninger festet til hver av terminalene sammen deretter fjerne boltene som fester dem til innlegg.
4

Fjern de to boltene som fester starteren deretter fjerne starteren fra kjøretøyet med halvmåne skiftenøkkel. Bolt den nye starteren på bilen da erstatte ledningene på sine respektive terminaler. Bolt tverrbjelken tilbake på rammen av kjøretøyet med 1/2-inch socket.
5

Løft bilen med jekken, fjerne jack står senk bilen. Bytt batterikablene og starte motoren for å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63186.html

Previous:
Next:

Bil Forretter