Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter i en 1995 BMW 325

Når du begynner å få problemer med å starte din 1995 BMW 325, må du først å feilsøke og finne ut nøyaktig hva problemet er. Når du har bestemt det er starteren og ikke bare et relé eller en sikring som gir deg problemer, er det da på tide å plukke opp en ny forrett og gå videre. Utskiftningen prosessen vil ta deg omtrent en og en halv time. Du trenger
Marker
maskeringstape
Flathead skrutrekker
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen. Løsne mutteren på den negative batteripolen med en skiftenøkkel, og trekk den av batteriet.
2

Fjern luften renere slangen fra spjeldhus montering ved hjelp av en skrutrekker til å løsne klemmene. Luften renere slangen ser ut som en stor slange som kommer ut av en svart boks.
3

Fjern inntak manifold støtte fra bilen med en socket og skralle for å løsne boltene. Pass på at du merker de elektriske ledninger 'originale steder med markøren og maskeringstape først, og deretter koble dem.
4

Flytt ledelsen luftkanal på siden av motoren slik at du kan få enkel tilgang til forrett. Tag ledningene på starteren som til deres plassering med markør og maskeringstape. Koble fra ledningene ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne nøtter.
5

Fjern boltene fra starteren med en socket og skralle, og trekker startmotoren vekk fra motoren.
6

Installer den nye starteren, og stram boltene som holder den på plass med socket og skralle. Koble ledningene i henhold til hvordan du merket dem, og stram til mutterne med en skiftenøkkel. Flytt ledelsen luftkanal tilbake til sin rette posisjon.
7

Sett inntak manifold støtte, og legg ledningene tilbake til sin rette plass etter dine tegninger. Sett luftfilteret tilbake på, og koble luften renere slangen til spjeldhus. Stram klemmene ved hjelp av skrutrekkeren.
8

Koble til batteriet terminalen, og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Lukk panseret, og starte bilen for å teste installasjonen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63144.html

Previous:
Next:

Bil Forretter