Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Jeep Starter

Endring av startmotoren i Jeep din er en stor gjør-det-selv prosjekt for nybegynnere hjem mekaniker, og du vil lagre måtte betale ut en stor reparasjon regningen for en enkel jobb. Nye startere er tilgjengelig fra forhandleren eller en auto deler butikken, eller du kan kjøpe en re-produsert eller brukt enhet for Jeep din. Brukte startere er tilgjengelig fra berging meter, men ikke bære mye av en garanti og re-produserte enheter er tilgjengelig fra mange auto deler butikken. De har vanligvis en garanti på dem og er litt billigere enn nye startere. Du trenger
Jack
Jack står
Wrench satt
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batterikabelen fra terminalen på batteriet med en skiftenøkkel. Sett ledningen til side og pass på at det ikke kan komme tilbake i kontakt med batteriet mens du er under lastebilen.
2

Hev Jeep av bakken ved hjelp av en jekk og støtte den på et sett av jack står. Finn de to koplingsforbindelsene på baksiden av starteren. Starteren er plassert nederst bak på passasjersiden av motoren. Fjern mutterne med en skiftenøkkel og skyv ledningene ut av kontaktene.
3

Finn og fjern den nedre starter montering bolt og fjern den med en socket og skralle. Finn øvre feste bolt og fjern den med en socket og skralle samtidig som den støtter starteren. Senk starter fra motorrommet og sett den til side for nå.
4

Løft den nye starteren på plass under Jeep og skyv den inn i åpningen på bjelle boliger. Installer toppen monteringsbolten hånd stramt for nå. Sett i den nedre montering bolt for hånd og stram begge boltene med en stuss og skralle.
5

Installer de to ledningskontakter på stenderne bak på starteren etterfulgt av festemutrene. Stenderne er to forskjellige størrelser og koblingene vil også være forskjellige, så det er lett å se hvilken ledning som passer hvor. Stram mutterne på boltene med en skiftenøkkel.
6

Støtt Jeep med en jekk og fjerne bukker. Senk Jeep til bakken og installere den negative batterikabelen på batteripolene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62903.html

Previous:
Next: No

Bil Forretter