Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Min Starter Vil ikke Slå Min Engine Over

Det er frustrerende når bilen ikke vil starte. Det er flere grunner til at dette kan skje, men hvis du vrir om nøkkelen og motoren ikke engang snu, du har allerede eliminert noen av disse årsakene: dårlig innstilt motor, tom tank, osv. Når starteren ikke slår selv motoren, er problemet mest sannsynlig i det elektriske systemet eller startmotoren selv. Ved å følge en logisk rekke trinn, kan du begrense årsaken til startvansker og finne en løsning. Du trenger
annen bil, ekstra batteri eller hoppe-start enheten
Startkabler
grunnleggende håndverktøy (skrutrekkere, skiftenøkler, etc.) hvis forrett fjerning er nødvendig
Voltmeter

Vis flere instruksjoner
en

Sjekk om din frontlykter, radio eller andre elektriske enheter har stått på. Hvis du finner noen av disse forholdene, er et dødt batteri sannsynlig problemet. Test ut batteriet med et voltmeter. En ladet batteri bør lese minst 12,5 volt over terminalene. Slå av lysene eller fjerne den elektriske avløp før du går videre til neste trinn.
2

Drei nøkkelen til på-posisjon og se dashbordet lys måleren. Hvis lampene ikke lyser, er batteriet sannsynligvis dødt eller tenningslåsen er defekt. Åpne panseret og fest startkabler til både batteri og en annen bil batteri eller nødsituasjon jump-start enheten. Kobler den røde kabelen til plusspolen på hvert batteri. Fest den svarte kabelen til den negative terminalen på den andre bilen batteri, og noen solid metall dels under panseret ditt. Med den andre bilens motoren i gang, eller hoppe-start verktøysett for å gi en kostnad, prøv å starte bilen. Hvis motoren dreier sakte eller lager en høy klikkelyd, vent noen minutter med den andre bilen kjører på 1000 til 1200 rpm for å la batteriet for å bygge opp en kostnad. Prøver å starte bilen igjen. Hvis bilen starter riktig, problemet var forårsaket av et dødt batteri. Koble fra startkabler og holde bilen kjører til du kan ha batteriet lades og testet eller erstattes. Hvis du har vært ute av stand til å hoppe starte bilen, går du videre til neste trinn.
3

Drei nøkkelen til på-posisjon. Hvis dashbordet lyser ikke kommer på og du vet at batteriet er bra, er tenningslåsen trolig defekt og må repareres eller erstattes. Hvis lysene kommer på, vri nøkkelen til startposisjonen og se på dashbordet lyser. Hvis de dim når du vrir om nøkkelen for å starte, og spenningen blir sendt til startmotoren, men enten startsolenoiden er ikke engasjerende eller startmotoren har sviktet. I dette tilfellet må du ta ut startmotoren /solenoid montering og ha det testet på en auto deler butikken. Hvis motoren har sviktet, vil du trenge en ny forsamling, hvis solenoiden har mislyktes, kan det være mulig å få det gjenreist å spare kostnadene for en hel ny startapparatenheten. Sett på startapparatenheten og dine bil-startproblemer bør løses.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63259.html

Previous:
Next:

Bil Forretter