Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan overstyre en Honda Transponder Circuit

Ofte en bileieren vil ønske å omgå en transponder i en bil av ulike grunner, noe som inkluderer å ha mistet et dyrt-å-skifte transponder nøkkel eller ønsker å installere en ekstern forrett. Honda biler har en typisk transponder relé som sender ut et signal til tasten, får pass koden fra transponderen i nøkkelen, og deretter sender et signal til bilens tenning at det er OK å starte. Omgåelsen på egen hånd krever god kjennskap til elektriske ledninger. Du kan gjøre jobben enklere, men ved å skaffe seg en modell-spesifikk transponder bypass, som kan finnes på noen lokale auto deler butikken. Du trenger
Bypass kit
Tenger
Hot lim (valgfritt)
borrelås (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en transponder bypass kit fra din lokale auto deler butikken. Det er spesifikke kits for både Honda og universelle de som vil passe enhver bil. Velg den som passer best til din prisklasse og passer dine behov. Det er universelle bypass kits for generell bruk, og de er spesielt utviklet for de som ønsker å installere en ekstern forrett.
2

Følg monteringsanvisningen som samsvarer med fargekodede ledninger til hver tilsvarende de i bilen.
3

Test transponder omgå ved å starte bilen med en vanlig nøkkel til bilen din. Hvis det ikke fungerer, må du kontakte produsenten eller en bil låsesmed, som vil være i stand til å instruere deg bedre enn forhandler i ledningene en bypass kit.
Enkel Bypass
4 < p> Ta hodet av din transponder nøkkel ved å trekke forsiktig i motsatt retning av nøkkelen bladet. Du kan trenge en tang for å løsne hodet av nøkkelen bort fra bladet. Sørg for å ta nøkkelen der hodet møter bunnen av nøkkelen hodet slik at du ikke vil knuse transponder, som er en liten glassrør.
5

Monter nøkkelen hode med enten borrelås eller varm lim under rattstammen så nær til tenningen som du kan få det uten at det blir lett synlig ovenfra.
6

Start bilen med nøkkelen som du normalt ville. Transponder bør gi riktig signal til transponderen i tenningen og la bilen å starte. Du kan nå få kopier for nøkkelen din fra en hvilken som helst vanlig jernvarehandel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63260.html

Previous:
Next:

Bil Forretter