Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik feilsøker en Starter Relay

Bilens start krets omfatter batteriet, nøytral sikkerhetsbryter, brems og clutch pedal sikkerhet (drepe brytere), startreleet, magnetventil og startmotoren. Hver komponent må operere i rekkefølge, fra tenningsnøkkelen til batteriet. En komponent i midten av kretsen som svikter vil avbryte gjeldende ved å stoppe det på sin plassering. Starteren relé fungerer som en beskyttelse bryter og stopper gjeldende hvis den oppdager en overbelastning eller blir for varm. Bilen eieren kan bruke en prosess med eliminering å innskrenke en feil i stafetten hvis han vet hva du skal se etter. Du trenger
Voltmeter
End fastnøkkel
Byglingstråd (heavy gauge)
Batterilader (valgfritt)
Brukerveiledning (Chilton)
Test lys
Assistant

Vis flere instruksjoner
Feilsøking Starter releer
en

Sett bilen i park eller nøytral med i nødbremsen satt. Løft panseret. Koble fra begge batterikablene fra sine stillinger med en fastnøkkel og legge ved en batterilader til det (rød til rød, svart til svart). Lad batteriet til full kapasitet og koble batterikablene til deres innlegg. Fest et voltmeter til batteriet og sørg for at den leser 12 volt eller høyere.
2

deg bak rattet og slå på frontlyktene. Se på dashbordet lyser og merk lysstyrken på pærer som lyser indikatorene. Prøver å starte bilen og se etter en endring i pære lysstyrke. Hvis alle dashbordet lyser svakt, betyr det at tenningslåsen, nøytral sikkerhetsbryter og datamaskinen signal har blitt aktivert, utelukker en feilfunksjon i de system kretser.
3

Følg den positive batterikabelen til du kommer til en Sveisbare lenke skjøtes inn i ledningen. Sveisbare lenker har tykke ledninger følsom for overbelastning og smelte hvis for mye strøm har gått inn i dem. Sørg for at koblingen ikke har smeltet eller ødelagt.

Sjekk for noen fender godt montert magnetventil (eldre modell biler) langs den positive kabelen. Fender montert solenoid-stafetten vil se ut som en liten boks med flere elektriske stolper og ledninger koblet til den. Har en assistent vri tenningsnøkkelen til "start" posisjon mens du krysser en jumper wire mellom de to største positive innlegg. Hvis starteren engasjerer, betyr det at solenoid-stafett er dårlig.
4

Se i brukerhåndboken for å finne plasseringen av din starter stafetten. Det kan være koblet til fenderen også, eller i en brakett montert et eller annet sted nær den batterikassen. Noen releer kan bli koblet til den viktigste sikringsskap klyngen, og de vil bli identifisert av en merket skjematisk på innsiden av dekselet til sikringsboksen. Koble releet og spray forgasser renere på kontaktene, og deretter installere det på nytt. Hvis det fortsatt ikke-funksjonelle, bruke en annen stafett fra sikringen klynge som har samme slot konfigurasjon og strømstyrke, eller installere en ny stafett inn pluggen sporet. Hvis bilen starter, var stafetten kortsluttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63175.html

Previous:
Next:

Bil Forretter