Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Accord Remote Start

Honda tilbyr ekstern startsett for avtalen gjennom sin forhandler deler nettverk. Det finnes også mange varianter av ettermarkedet eksterne startsett tilgjengelig for avtalen. Uansett hvilken kit du bruker, er det best hvis Accord allerede har en fabrikk nøkkelfri eksternt system. Fjernkontrollen starter vil tillate deg å snu bilen og litt tilbehør på uten å være i bilen, men du kan faktisk ikke sette bilen i gir og kjør til du sette nøkkelen i tenningen og vri det til på-posisjon. Du trenger
Socket sett
Skrutrekkersett
Wire cutters
Accord instruksjonsboken
Digital multi-meter
loddebolt og loddetinn
Varmepistol, Elektrisk tape
Safety hansker
Vernebriller
Vis flere instruksjoner
en

starte Accord, slik at alle lysene og tilbehør er i forskriftsmessig stand før du begynner installasjonen. Alt må være i forskriftsmessig stand til å fullføre en vellykket installasjon.
2

Grundig lese instruksjonene som fulgte med fjernkontrollen startpakken før du begynner. Ulike kits har forskjellige funksjoner. Du bør gjøre deg kjent med eventuelle prosedyrer unike til settet før du begynner.
3

avvæpne anti-tyveri system på Accord din. Gjør dette ved å trykke på utløserknappen på nøkkelfri adgang fob, deretter fysisk sette nøkkelen i førerdøren og vri den til opplåst posisjon. Sjekk brukerhåndboken for å se om Accord er utstyrt med en passiv anti-tyveri system. De fleste avtalene er. Dette systemet forhindrer at noen hot-ledninger bilen eller tukling med tenningslåsen. Hvis Accord har det, trenger du en transponder bypass før du kan fortsette med installasjonen. Se Referanser for en komplett guide til transponder forbigår.
4

Fjern panelet under rattet. Inne vil du finne de tilkoblinger du trenger for å koble den eksterne starteren. Disse inkluderer strøm, tenning, starter, tilbehør, parkering lys og brems ledninger. Ta på hansker og vernebriller, deretter identifisere hver ledning bruker digital multi-meter og Accord bruksanvisningen. Du kan ha mer enn én ledning i noen bunter. I så fall bruke et relé for å koble flere ledninger fra samme pakke etter at du har koblet fra batteriet.
5

Koble fra batteriet, så gjør alle forbindelser med settet. Lodde tilkoblinger. Etter at loddetinn er avkjølt, sikre forbindelser med elektrisk tape.
6

Koble til batteriet. Test den eksterne start og alle lysene og tilbehør før du setter panelet under rattet. Hvis alle systemer ikke fungerer, kontrollerer du tilkoblingen og sikre den forsvarlig. Når alt testene riktig, skifter panelet dekker og kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63344.html

Previous:
Next:

Bil Forretter