Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Fjernstart Easy

Du trenger ikke å være en rakettforsker for å installere et eksternt start-system på bilen din. Ved å lese om dette i bruksanvisningen og følge instruksjonene her, vil du finne det er mye enklere enn du tror. Alt du trenger er noen få verktøy, litt mekaniske know-how og en ettermiddag til å gjøre det i. Du trenger
Wire kontakter
Wire strippere
Tenger
skrutrekker
Voltmeter

Vis flere instruksjoner
en

gjennomgang alle instruksjonene som fulgte med monteringssett. Hvis en video kom med fjernkontrollen starter, sørg for å se den og ta notater på noe som virker ukjent for deg.
2

Kontroller alle funksjonene til bilen din før du starter installeringen. Teste alle brytere og systemer for å sikre deres forsvarlig drift. Noter eventuelle mekaniske problemer før du installerer systemet. Denne måten, hvis installasjonen går galt, vil du vite om det påvirker noen av de andre funksjonene.
3

Wire bilen tilbehøret ledningen til starteren tilbehør wire. Tilbehøret ledningen kobles til viften og klimaanlegget og varmeapparat kontroller. Disse ledningene må være tilkoblet for at den eksterne start for å aktivere varme eller luft ved start. Bruk releer å koble mer enn én ledning.
4

Finn parkeringslys wire. Det kan bli funnet i nærheten av lysbryteren eller i selen av ledninger som går til den bakre del av kjøretøyet. Noen biler har ledninger for både høyre og venstre side. Koble den tilsvarende ledning fra starteren komponent til parkeringslys ledning (er) funnet på kjøretøyet.
5

Finn bremsen wire og koble den til starteren komponent. Denne ledningen skal være i ledningsnettet nær bremselys, i baksetet på bilen, eller direkte over på bremsepedalen.
6

Koble jordledningen fra starteren modulen til en overflate av metall som er lakkfri. Dette trinnet er nødvendig. Det er ikke anbefalt å bakken til et batteri terminal.
7

Finn turteller wire. Denne forbindelsen er avgjørende for den eksterne starteren å fungere skikkelig. Hvis den ikke er tilkoblet, fungerer ikke starteren ikke får den nødvendige informasjonen for å frigjøre den. Denne ledningen er funnet ved å følge tennplugg ledninger til distributøren (ledningene bør danne et veikryss nær distributør). Et annet sted å lete er nær spolen pack. Hvis du har problemer med å finne turtelleren wire, bruker bilens dokument for spesifikke turteller ledning plassering.
8

avvæpne bilens nåværende sikkerhetssystem. Vanligvis snu en nøkkel i driveren-sidedør deaktiverer alarmen. Det bør være en ledning i festesonen panelet for å koble alarmen. Hvis dette ikke fungerer, ta kontakt med brukerhåndboken.
9

Sjekk alle tilkoblinger du har gjort på bilen din før du installerer den viktigste kraften sikring.
10

Test alle funksjoner for å sikre at de fortsatt er i orden, eller i samme stand de var i før installasjonen.
11

Skru din starter modul til et sikkert sted under panseret. Pass på at starteren og dens ledninger er borte fra alle bevegelige deler.
12

Monter alle eksterne forrett brytere i enkle å nå steder som ikke vil tillate dem å være et uhell aktiveres på ugunstige tider.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63205.html

Previous:
Next:

Bil Forretter