Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Starter på en 1994 Saturn SL

Du bør bytte starteren på 1994 Saturn SL med en gang hvis det begynner å svikte. Venter for lenge med å erstatte en sviktende forrett kan la deg strandet på verst tenkelige tidspunkt. Du kan enkelt få tilgang starteren på Saturn SL fra under bilen. Endre starteren hjemme for å spare en kostbar reparasjon regning på en auto servicesenter. Kjøp en ny start på en auto deler forhandler eller Saturn forhandler. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket og skralle sett
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen med en skiftenøkkel. Hev 1994 Saturn SL med en jekk og fest den på et sett med bukker. Fjern jack når bilen er sikker på jack stands. Åpne starter montering området fra under bilen, rett innenfor bunnen av motorrommet.
2

Fjern mutrene som fester de elektriske ledningene ved hjelp av en skiftenøkkel. Løsne ledningene og sette nøttene til side. Bruk en socket og skralle til å fjerne den nedre montering bolt. Støtt starter kroppen og fjerne den øvre festebolt. Ta av starteren kroppen fra bilen.
3

Sett den nye starteren kroppen til montering området. Støtte starteren kroppen mens du installerer den øvre festebolt. Trekk til bolten med en stuss og skralle. Sett i den nedre montering bolt og skru det fast med en skiftenøkkel. Trekk begge boltene til 27 pund-fot med momentnøkkel.
4

Installer de to elektriske koblinger og fest dem med mutrene. Stram mutterne med en skiftenøkkel. Ikke stram mutrene eller du kan skade endestykke.
5

Hev bilen litt med jekken og fjerne bukker. Senk 1994 Saturn SL til bakken. Koble den negative batterikabelen. Test driften av den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62933.html

Previous:
Next:

Bil Forretter