Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan bruke en Infiniti Remote Starter

Blant de mest populære teknologiske fremskritt i biler siden midten av 1990-tallet er den eksterne forrett og keyless entry system . Disse fjernkontrollene tillate deg å starte motoren på kalde dager fra inne i huset ditt eller fra så langt unna som et par hundre meter . Eksterne startere ikke bare kontrollere motoren , men gir deg ekstern tilgang til dørlåser , bagasjerommet og panikk alarm . Blant bilene som benytter denne teknologien er Nissan Infiniti , som har standardprosedyrer for fjernkontrollene er programmert til systemets senderen. Instruksjoner
en

Trykk på " Lock "-knappen på fjernkontrollen for å låse alle bilens dører . Trykk på " Lås opp" -knappen en gang for å låse opp førerdøren og dobbelt - trykke på knappen for å låse opp alle dørene .
2

Hold nede " Lås opp" -knappen i to sekunder å pop åpne bagasjerommet .
3

Trykk på " Panic "-knappen en gang for å høres pip på alarmen . Trykk og hold knappen for å slå på alarmen og la den på . Trykk og hold knappen igjen for å slå av alarmen når den er på.
4

Trykk på " Lock "-knappen , og trykk og hold " Auto - start" -knappen i to sekunder for å starte motor på din Infiniti . Trykk på " Lock " igjen og hold knappen for ytterligere to sekunder for å slå av motoren .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62921.html

Previous:
Next:

Bil Forretter