Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre en Starter på en 1998 Corolla

Installere en ny start i din Toyota Corolla kan bli nødvendig hvis den gamle begynner å male, slår sakte eller slutter å fungere helt. Starteren kan testes når du tar det ut av bilen, så hvis du mistenker at noe annet er galt, har starteren testet hos din lokale deler butikken for å avgjøre om det må skiftes eller ikke. De fleste auto-deler butikker lager erstatning startere for Toyota Corolla hvis du bestemmer du trenger en. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Replacement starter
Vis flere instruksjoner

en

Åpne panseret og finn negative batteriet kabelen på batteri terminal. Løsne klemmen bolt på kabelen med en skiftenøkkel, løft kabelen av batteriet.
2

Hev foran din Corolla med en jekk og støtte det med et sett av jack står for sikkerheten. Lysbilde under fronten av bilen og ta høyre side under motorens vakt. Finn de elektriske tilkoblingene på startsolenoiden og koble fra "S"-tilkobling ved å trykke inn låsetappen og trekke den rett ut.
3

Finn bolten på "B"-tilkobling og fjerne det med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra starteren. Flytt til fronten av starteren og finne de to festeboltene.
4

Løsne boltene med en stuss og skralle, senk starteren ut av motorrommet. Hev den nye starteren på plass, skyv nesen inn i bell bolig og installere de to festebolter. Stram boltene til 27 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Skyv den elektriske tilkoblingen i "S"-terminalen til den smetter inn, og deretter installere "B" kabelen på "B" terminalen, fulgt av festebolten. Stram festemekanismen til 47 tommers-pounds med en toque skiftenøkkel.
6

Løft fronten av bilen av bukker, fjerne dem fra under bilen, og senk den ned på bakken. Fjern jack fra under bilen, og deretter installere den negative batterikabelen på minuspolen. Trekk til bolten med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63064.html

Previous:
Next:

Bil Forretter