Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer en Starter på en Ford Mustang

The Mustang gjorde sin debut på sekstitallet, og det har vært et fast innslag i Ford Motor Company siden den gang. Selvfølgelig, bare fordi en bil er populært og pålitelig ikke bety at delene ikke slites ut etter hvert. Det vil komme en tid når du må skifte starteren på Mustang. Når den dagen kommer, unngå å kjøpe en ombygd forrett, som de vanligvis har komponenter fra den gamle starteren som blir brukt om igjen. Kjøp en ny eller overhalt starter i stedet, deretter takle jobben med å installere det selv, ettersom prosessen er faktisk ganske grei. Du trenger
Jack
Jack stå
Hjulklosser
Vernebriller
Marker
maskeringstape
Metric socket satt
Metric skiftenøkkel satt

Vis mer Instruksjoner
en

Pop panseret på Mustang og koble fra minuspolen ved å løsne mutteren med en fastnøkkel. Plasser bremseklosser bak bakhjulene.
2

Hev bilen på førersiden hjelp av jack. Plasser en jack stå under rammen av bilen. Hev stå opp til rammen slik at bilen hviler på den.
3

Don vernebriller. Krype under bilen og finne starteren. Det er på førersiden nær overføringen. Kroppen er rund og har elektriske tilkoblinger skal det. Fest maskeringstape til ledningene på starteren og merke dem med en markør for å holde rede på hvor de går. Koble fra ledningene ved hjelp av en fastnøkkel til å fjerne nøtter. Koble ledningsnettet fra solenoiden.
4

Fjern boltene fra starteren med en socket og skralle. Pass på å støtte starteren når du tar ut den siste bolten slik at den ikke faller rett og slett ut av motoren. Trekk i fra motoren.
5

Sett den nye starteren på motoren og stram festeboltene med socket og skralle. Koble de elektriske ledningene i henhold til hvordan du merket dem og stram til mutterne med en skiftenøkkel. Koble ledningsnettet tilbake til solenoiden.
6

Hev Mustang ovenfor støttebenet. Fjerne stativet og senke bilen til bakken.
7

Koble minuspolen og stram til mutteren. Start bilen å teste installasjonen av den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63168.html

Previous:
Next:

Bil Forretter