Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Konvertering til elektronisk tenning

Når du gjenoppretter eller oppgradering visse deler på eldre biler, en av de tingene ofte valgt å ta på er tenningen . Konvertere en breaker -punkts distributør til en distributør som utløses elektronisk kan ha positive effekter på bil ytelse. Fordeler

En av fordelene med å konvertere til en elektronisk tenning er at det vil hindre deg fra å måtte håndtere vedlikehold kreves av breaker -punkts distributører. Andre fordeler er at tennplugger vil vare lenger og kjøretøyet vil oppleve raskere spy .
Kit Har

Kits for omlegging til elektronisk tenning har imponerende funksjoner . De solid- state elektroniske konvertering kits tilby samme utseende som normalt lager tenninger . Men , blekner en aksje tenning prestasjoner i sammenligning , da en vesentlig økning i hestekrefter oppnås ved konvertering fra fabrikken lager versjoner til elektronisk tenning .
Time Frame
< p> konvertering til elektronisk tenning krever ofte at distributøren tas ut av bilens motor. Men dette er vanligvis ikke et problem for selv gjennomsnittlig mekanikk. En times arbeid er ofte nok til å fullføre konverteringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63329.html

Previous:
Next:

Bil Forretter