Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en Hyundai XG350

Skifte starteren på Hyundai XG350 er mye det samme som alle andre bil. Når du går å starte bilen og du hører en hurtig klikkelyd, eller kanskje ingenting i det hele tatt skjer, har du mest sannsynlig må bytte starteren. Det er ikke et vanskelig prosjekt. Noen med ingen erfaring på biler kunne installere den nye starteren i omtrent en og en halv time. Dette kan spare deg for mye penger på lønnskostnader på en reparasjon garasje. Du trenger
Wrench satt
Automobile jack
Jack stå
bremseklosser
Socket satt
maskeringstape
Marker
Vis flere instruksjoner

en

Åpne motorrommet av Hyundai, og koble den negative ("-") batterikabel med en fastnøkkel. Plasser bremseklosser bak bakhjulene av Hyundai. Hev bilen på førersiden med bil jack. Plasser en jack stå under bilen nær jekkpunktet, og heve den til rammen.
2

Crawl under bilen, og finn starteren nær overføringen. Koble speedometer og skifte kontrollkabler ved hjelp av en skiftenøkkel. Merke elektriske ledninger på starteren hjelp av markør og maskeringstape. Koble fra ledningene ved hjelp av en skiftenøkkel. Koble ledningsnettet fra starteren.
3

Fjern festeboltene fra starteren med en socket og skralle. Vær forsiktig når du fjerner den siste som starteren ikke faller på deg. Trekk i bort fra motoren. Sett en ny starter på motoren, og stram festeboltene med socket og skralle. Koble de elektriske ledninger, og fest dem med en skiftenøkkel.
4

Jack opp bilen og fjern jekkfoten fra under Hyundai. Senk bilen til bakken. Start Hyundai å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63307.html

Previous:
Next:

Bil Forretter