Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter i en 1991 Toyota

Hvis starteren i 1991 Toyota begynner å dra, knuses eller svikter helt, kan du erstatte det selv i løpet av få timer. Gjøre arbeidet selv vil spare deg for penger og reparasjon kan utføres med enkle håndverktøy. Erstatning startere for din Toyota er tilgjengelige fra Toyota forhandler nettverk eller gjennom mange auto deler forhandlere. Hvis du mistenker at starteren er bra, men det er feil, må det benk testet på deler butikken før du kjøper en ny enhet. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Finn negative batterikabelen på minuspolen. Fjern bolten med en skiftenøkkel, og fjern kabelen fra batteriet. Isoler kabelen fra batteriet slik at det ikke kan falle tilbake mot batteriet.
2

Løft forsiden av Toyota med en jekk og posisjon et sett med bukker under forstillingen. Senk Toyota på tribunen, og fjern deretter jack. Skyve under passasjerens side av Toyota og finn startmotoren i nærheten av baksiden av motoren.
3

Finn ledningsnettet pluggen på startsolenoiden og trekk den rett ut. Finn den større sammenheng ved siden av den og fjern låsemutteren fra stud med en skiftenøkkel. Trekk kabelen løs og skyve det til side.
4

Fjern de to festebolter fra forsiden av startmotoren med en stuss og skralle. Senk starter fra motorrommet. Hev en ny forrett inn i motorrommet og installere de to festebolter fra overføringen side av klokken boliger. Skru begge skruene til £ 29-fot med en momentnøkkel og socket.
5

Plugg i ledningsnettet tilkobling til kontakten på startmotoren. Skyv de to kontakten halvdelene sammen til de låses. Monter større kabelen på "B" terminal etterfulgt av låsemutter og skru det fast med en skiftenøkkel.
6

Løft fronten av Toyota utenfor bukker med en jack. Fjern stands fra under Toyota og senk Toyota til bakken. Fjern jack.
7

Koble den negative batterikabelen til den negative innlegg på batteriet, og trekk til festebolten med en skiftenøkkel. Lukk panseret og teste reparasjon ved å starte motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63036.html

Previous:
Next:

Bil Forretter