Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan å erstatte en 2002 Chrysler Ignition Switch

Problemer med start en 2002 Chrysler kjøretøy vanligvis stammer fra starteren, batteri eller dynamo. I noen tilfeller er imidlertid den skyldige istedenfor tenningsbryteren. Ikke konstruert for enkel utskifting, er det nødvendig å fjerne en stor del av rattstammen for å få riktig tilgang den. Nye brytere er tilgjengelig fra større auto deler butikker eller direkte fra en Chrysler forhandler. Du trenger
Wrench eller socket set
skrutrekker
Skiftnyckel
New tenningslåsen
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutteren på den negative kabelen til Chrysler-batteriet med en skiftenøkkel eller socket sett. Wiggle kabelen braketten mens du løfter den fra batteriet pol. Dette fjerner noen sjanse til motoren starter mens du arbeider med den.
2

Reach under rattstammen, og finn innfelte skruer i huset under. Stikke en skrutrekker forsiktig og fjern skruene, og ta deretter av de to boliger stykker.
3

Slipp klipsene på baksiden av rattet, og fjern det. Bruk en skrutrekker til å skru skruen og koble bilen horn wire. Finn midten rattet mutteren som holder den til rattstammen, og bruke en skiftenøkkel for å fjerne det. Trekk hjulet rett tilbake fra kolonnen, og sett det til side.
4

Fjern skruene som holder tenningslåsen på plass, og dra enheten fra rattstammen. Koble klippet holder tenningsledning til bryteren, og kast den gamle bryteren.
5

Fest tenning wire og klipp til den nye bryteren, og kontrollere forbindelsen for å sikre at det er trygt. Sett bryteren tilbake inn i kolonnen bolig, justere monteringshullene, og stram til skruene.
6

Fest rattet, og lås låsemutter ned igjen. Koble bilhorn wire, og klippet hjulkapselen til baksiden av rattet. Monter huset på rattstammen, og sett inn skruene. Bytt ut negative batteriet kabelen, og stram braketten mutteren til batteriet pol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63292.html

Previous:
Next:

Bil Forretter