Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik reparerer en tenningslås Cylinder

Hvis tenningen låsesylinderen i bilen er skadet og ikke i stand til å hjelpe slå tenningslåsen, er din beste metoden for å reparere det å erstatte sylinderen helt. Hvis låsen er ødelagt, slik at du ikke engang kan sette inn nøkkelen, må du kanskje søke profesjonell hjelp i å reparere den. Mange biler har sin egen metode for hvordan styrestangen og tenningsbryteren er satt opp, slik metoden for fjerning av sylinderen kan variere. Du trenger
Wrench
skrutrekker
Liten stang
Lock sylinder
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra batteriet i motorrommet, løsne kabelen klemmemutter på den sorte batterikabelen og skille kabelen fra minuspolen. Bruk en isolert skiftenøkkel
2

Fjern styring-kolonnen deksler fra kolonnen. I de fleste tilfeller, fjerne skruene på dekselet nedre halvdel med en skrutrekker og skille de to delene.
3

Sett tenningsnøkkelen i låsen sylinderen og snu den til tilbehøret posisjon, som er i motsatt retning som du ville slå det å starte bilen.
4

Sett inn en liten pinne eller skrutrekker inn i det lille hullet på låsesylinderen sin bolig, er noe som ofte er på bunnen av huset. Trykk på holdefjæren for sylinderen med stang og trekke sylinderen og nøkkelen ut av huset sammen.
5

Skyv den nye låsesylinderen, med sin egen nøkkel satt inn, inn i huset i løpet av styringsgruppen kolonne. Plasser sylinderen så nøkkelen vil være i tilbehøret posisjon. Vri nøkkelen til "off"-stilling og ta ut nøkkelen.
6

Koble deksler for rattstammen med sine klipp og skruer.
7

Koble den negative batterikabelen med sin kabelklemme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63191.html

Previous:
Next:

Bil Forretter