Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik fjerner Starter på en Nissan 200SX SE 96

Skade på starteren på 200SX din oppstår over tid, men kan ofte tilskrives en svak eller dårlig thrust våren innenfor starteren. Selv om starteren er pinion kan likevel forsøke å slå svinghjulet på motoren, vil en dårlig thrust våren føre starteren å løsne drevet før motoren faktisk starter. Den dårlige delen om situasjonen er tid og arbeid som kreves for å erstatte våren, noe som gjør erstatte hele starter en bedre idé. Starteren på 1996 Nissan 200SX SE mounts under bilen på førersiden, ved siden av overføring bjelle boliger. Du trenger
Stikknøkkel satt
Hydraulisk jekk
Jack stå
White malerens tape
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førerdøren og gjelder i nødbremsen. Hev og støtte panseret på 200SX din.
2

Fjern den negative batterikabelen fra innlegget sitt med en pipenøkkel. Kabelen legges ned langs siden av batteriet bort fra noe annet metall. Batteriet fall bør ha et lite minustegn ved siden av kabelen.
3

Hev bilen på førersiden nær fronten dekket med en hydraulisk jekk. Skyv en jack stå rett under rammen rail nær hydraulisk jekk for å støtte bilen. Rock bilen frem og tilbake litt for å være sikker på at det er stabilt.
4

Slide under bilen med hodet først fra fronten og finne starteren. Det ser ut som en stor kapsel-formet stykke metall. Spolen er festet til siden av det og har tre ledninger koblet til den.
5

Koble ledningsnettet på den sorte ledningen som kommer ut av releet. Merk deretter de andre to ledninger koblet til solenoiden med hvit malerens tape for enkel utskifting når du fjerner dem.
6

Løsne og fjern begge mutrene som holder ledningene på plass på spolen med en socket skiftenøkkel. Skyv begge ledningene av deres terminal studs og brette dem sammen med den sorte ledningen til side i motorrommet.
7

Fjern den øvre starter montering bolt med pipenøkkel. Spenne starteren eller støtte den med den ledige hånden og fjern den nedre montering bolt. Plasser begge hendene på starteren og senk den fra sin montering posisjon og ut av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63074.html

Previous:
Next:

Bil Forretter