Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Ignition Sylinder for en 1995 GMC Safari

Du kan bestemme erstatte tenningslåsen sylinder i GMC Safari van som et sikkerhetstiltak, noe som gjør det så en annen tast enn en som låser opp dørene er nødvendig for å starte bilen . Eller kanskje du trenger å gjøre reparasjon for å erstatte en defekt sylinder. I begge tilfeller må du fjerne rattet kolonnen før du kan få til tenningen sylinder. Du trenger
skrutrekker
Wrench
Torx skiftenøkkel
unbrakonøkkel
Ratt avtrekker
Vis flere instruksjoner
fjerning
1 < p> Koble den svarte, negative kabelen til batteriet i motorrommet.
2

Skru kneet styrke trim plate under rattstammen. Fjern kollisjonsputen sikringen fra sikringsskapet blokken og koble den lyse-gule forsikring kontakten fra bak kneet bolster.
3

Skru løs og fjern de fire skruene på baksiden slutten av rattet . Løft kollisjonsputen modulen av hjulet og koble den elektriske kontakten.
4

Sett et ratt avtrekker på hjulet og akselen og koble hjulet fra rattstammen. Fjern avtrekker, koble fra de elektriske og bakken kontakter for horn og ta av hjulet.
5

Fjern den nedre rattstammen dekselet ved hjelp sine to skruer og en skrutrekker. Skru av det øvre dekselet med en Torx skiftenøkkel.
6

Vri tenningslåsen sylinder med nøkkelen sin inn i "Start"-posisjon.
7

Sett inn en 1 /16-tommers sekskantnøkkel inn i låsen sylinderens adkomsthullet på toppen. Vri nøkkelen tilbake til "Run"-stilling og trekk nøkkelen og sylinderen ut av rattstammen.
Installasjon
8

Sett den nye tenningsnøkkelen i låsen sin sylinder og sett sylinderen inn i rattstammen. Vri om nøkkelen /sylinder til "Off" posisjon og fjern nøkkelen.
9

Koble rattstammen dekker med sine skruer.
10

Sett på rattet til akselen med avtrekker. Koble kollisjonsputen modulen til hjulet med sin elektriske kontakten og de fire skruene.
11

Koble kollisjonsputen forsikring kontakt under rattstammen og kollisjonsputen sikring i sikringsskapet blokken, deretter koble kneet styrke.
12

Koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63079.html

Previous:
Next:

Bil Forretter