Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte Starter på en 2000 Chevy Cavalier

Skifte starteren på Cavalier kan gjøres på 60 minutter eller mindre med de riktige verktøyene. Starteren er ansvarlig for å snu motorens svinghjul. Når tenningsnøkkelen vris frem en magnetventil skyver starteren utstyr ut til å engasjere motorens svinghjul. Starteren slår svinghjulet til motoren starter, deretter trekkes giret. Forretter slites ut eller feil innimellom. Starteren på 2000 Cavalier ligger nær bunnen av motoren på baksiden, ved siden av sendingen, på førersiden. Du må få tilgang til den fra undersiden av bilen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Black elektrisk tape
To hjulblokker
Bil jack
Jack stå
White malerens tape
Flat skrutrekker
Starter
3/8-inch-drive Momentnøkkel
1/4-inch-drive momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Fjerne Cavaliers Starter
en

Koble den negative batterikabelen fra innlegget sitt på bilbatteriet med en pipenøkkel. Pakk hele metall enden av kabelen med svart elektrisk tape. Kabelen legges forsiktig ned samtidig som at den ikke kommer i kontakt med noe annet metall i motorrommet. Den negative innlegg på bilbatteriet er lett identifiseres av en minus symbol på toppen av batteriet.
2

Engage i nødbremsen. Plasser et hjul blokk bak hver av de Cavaliers bakdekkene. Kontroller at hjulene blokkene er på plass, ikke bare sette dem bak hjulene, syltetøy dem på plass
3

Hev bilen på forsiden førersiden i nærheten av døren.. Hvis du ser under bilen du vil ramme rail. Bruk frame rail som jekkpunktet. Skyv støttebenet på plass ved siden av bilen jack. Senk bilen på støttebenet.
4

Plasser deg under motoren. Koble ledningsnettet rett under starteren. På høyre side av starteren vil du se en svart plastdeksel. Dette kalles the bell-dekslet. Fjern de tre boltene som holder dekselet på plass. Ta av dekselet og sett det til side sammen med sine bolter.
5

Fjern begge ledninger koblet til solenoiden en om gangen, og starter med den fremre wire. Etter å ha fjernet den fremre magnetventil ledningen merke det med malere tape. Når du fjerner den andre magnetventil ledningen ikke merke den. Dette vil gjøre installasjon av begge ledninger lettere å huske.
6

Fjern støttebraketten bolt på venstre side, ende, av starteren. Plasser bolt til side.
7

Fjern starteren to festeboltene, ett om gangen. Unbolt og fjerne det øverste bolten først. Når fjernet, merk det med malere tape. Støtt starter med en hånd og fjerne den nederste bolten. Senk starteren bort fra motoren. Den øverste bolten bør merkes fordi festeskruene for starteren er to forskjellige lengder.
Installere Starter
8

Inspiser nye starter for eventuelle synlige skader . Sammenligne gamle og nye starter side ved side for å sørge for at de er identiske. Kontroller at solenoiden er er også den samme. Fjern de to boltene som holder braketten på den gamle starteren og ta braketten av. Monter braketten på den nye starteren. Still ditt 1/4-inch-drive momentnøkkel til 106 tommers-pounds og helt sikre støtte boltene.
9

Place starteren på plass på motoren akkurat som du fjernet den gamle . Træ den nederste bolten for hånd på starteren. Fjern malere tape fra toppen bolten og skru den på plass for hånd også. Still ditt 3/8-inch-drive momentnøkkel til 32 fot-pounds og stram starteren nederste bolten. Tilbakestille momentnøkkel til 24 fot-pounds og stram topp bolten på starteren.
10

Installer støttebraketten bolten for hånd for å sikre riktig threading. Sett 3/8-inch-drive momentnøkkel til 20 fot-pounds og stram bolten. Installer den bakre ledningen tilbake til sin plassering på relé. Fjern malere tape og installere magnetventil front ledning til sin opprinnelige plassering. Sett 1/4-inch-drive momentnøkkel til 22 tommers-pounds og sikre både solenoid ledning nøtter, ett om gangen.
11

Installer plast bell-dekslet tilbake over høyre side av starteren. Returnere hver av de tre boltene for å feste lokket på plass. Det finnes ingen spesifikk dreiemoment beløp, er en kvart omdreining siste hånd stramt nok. Koble ledningsnettet tilbake i under starteren.
12

Fjern støttebenet og senk bilen ned til bakken. Fjern begge hjul kvartaler fra bakhjulene. Pakk batteriets negative kabelen og koble den godt til batteriet. Start Cavalier å teste ut den nye starteren. La bilen kjøre i 10 minutter, slå av motoren deretter starte motoren på nytt for å forsikre deg om at starteren er fortsatt fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62987.html

Previous:
Next:

Bil Forretter