Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan endre Ignition Starter Slå på en 1990 Plymouth Acclaim

Det er flere grunner til hvorfor du ønsker å endre tenning startbryteren på 1990 Plymouth Acclaim. Den vanligste årsaken er at du mistet nøklene og du ikke har en reserve. Men du trenger ikke å ta Plymouth til en reparasjon garasje å ha bryteren installert, så du bør være i stand til å gjøre jobben selv ved hjelp av noen grunnleggende verktøy. Prosjektet vil ta omtrent to timer å fullføre. Du trenger
Skrutrekkersett
Wrench satt
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Åpne motorrommet og koble den negative batterikabelen. Fjern de to skruene fra baksiden av rattet og trekk dekselet fra sentrum av hjulet. Fjern låsemutter fra rattet med en fastnøkkel.
2

Koble fra Jordledningene for horn og nøkkelen lys. Fjern skruen for tenningsnøkkelen lys og plassere det ut til siden. Fjern de fire skruene som fester lagerhuset til låsen boliger med skrutrekkeren. Fjern låseringen i den øvre enden av rattstammen ved hjelp av tang.
3

Ta ut tenningsnøkkelen hvis du har det i. Skru ut skruen med skrutrekkeren for å løfte ut buzzer slå. Fjern de to skruene som fester tenningslåsen til kolonnen. Trekk tenningsbryteren ut ved å vri den 90 grader og skyve den av aktuatoren stang.
4

Fjern de to skruene fra dimmebryter med en skrutrekker og løsne det fra aktuatoren stang. Fjern de to skruene som montere reverseringsspaken med skrutrekkeren. Skyv bell skru opp i låsen boliger slik at du er i stand til å koble den fra tenningslåsen stang. Fjern låsesylinderen og spake.
5

Sett hodet av en liten skrutrekker inn i låsesylinderen hullet og skyv på våren mens du trekker låsesylinderen fra huset bar. Ta tak i låsehendelen, og våren og trekk den rett ut av huset.
6

Seat push rod godt nok i bryteren slik at du er i stand til å skyve de to borekroner inn justeringsmerkene hullene. Omplassere den øvre enden av push rod i lommen på vaskemaskin /vindusvisker bryteren. Med et lett trykk mot baksiden, inn de to skruene og stram dem godt. Dette kobler den dimmebryter.
7

Påfør et tynt lag med fett på låsespakene og montere dem, våren og pin. Installer låsespaken forsamlingen i låsen boliger. Sete tappen fast i bunnen av sporene. Kontroller at låsehendelen våren beinet er godt på plass i casting hakk.
8

Installer tenningslåsen aktuator stang fra bunnen gjennom den avlange hull i huset, og fest den til reverseringsspaken. Plasser reverseringsspaken forsamlingen i låsen bolig mens du trekker tenningslåsen stangen ned kolonnen. Installer reverseringsspaken på sin montering overflaten og stram skruene med skrutrekkeren. Girspaken skal være i parken.
9

Sett tenningslåsen på aktuatoren stang og roter den 90 grader for å låse den på plass. For å installere tenningslåsen, vri nøkkelen til låst posisjon og trekk nøkkelen ut. Sett sylinderen langt nok i huset til å ta kontakt med bryteren aktuator. Sett i nøkkelen og trykker innover og roterer sylinderen. Når delene justere sylinderen vil bevege seg innover og låse inn i huset.
10

Stram tenningslåsen festeskruer med skrutrekkeren. Gjør dette med nøkkelen sylinder i låst posisjon og tenningen i låst stilling. Feed the buzzer /klokkespill bryterledningene bak ledningene post og ned gjennom mellomrommet mellom huset og jakke. Ta ut nøkkelen og plassere bryter i huset. Skru til skruene med skrutrekkeren.
11

Installer låsen plate på rattstammen. Monter øvre lager fjæren og den øvre lagerhuset. Monter den øvre peiling snap ring med tang, låsing forsamlingen på plass. Installer de fire skruene som fester lagerhuset til låsen boliger. Monter blinklys bryteren. Installer rattet og fest den med låsemutter og skiftenøkkel. Sett dekselet tilbake på rattet og fest den med skruene fra baksiden av rattet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63305.html

Previous:
Next:

Bil Forretter