Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan erstatte en Starter Switch

Det elektriske systemet på din bil eller lastebil består av batteriet, tenningslåsen og starteren. Din startbryteren er i hovedsak en type stafett mellom bilens batteri og din startmotoren. Spenning fra batteriet reiser gjennom startbryteren til motoren. Hvis motoren noensinne ikke starter, kan en dårlig startbryteren være problemet. Hvis du ikke hører en svak klikkelyd, kan det signalisere du en død eller døende, bilbatteri. Du trenger
Socket sett
Replacement startbryteren
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret på bilen, og fjerne den negative batterikabelen, ved hjelp din socket sett.
2

Finn din starter. Plasseringen av din startmotor og bryteren vil variere, avhengig av året, merke og modell av kjøretøyet. Rådfør deg med brukerhåndboken eller en auto deler butikken ansatt, for å finne ut hvor din startbryteren ligger på kjøretøyet.
3

Løsne og fjerne mutteren som fester din positive batterikabelen til din startbryteren.
4

Fjern ledningene fra din startbryteren, ta oppmerksom på sine respektive steder, så du må sette dem. Ledningene kan trekkes ut for hånd.
5

Løsne de to boltene som fester startnøkkelen på plass. For de fleste biler, vil dette være på den side av motorrommet. Skyv den gamle startbryteren ut, og sette den nye på plass. Refasten boltene.
6

Sett startbryteren ledninger i samme rekkefølge som de ble fjernet.
7

Sett din positive batterikabelen til din startbryteren, og erstatte negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63232.html

Previous:
Next:

Bil Forretter