Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Slik installerer du en Starter i en Toyota Pickup

Toyota pickups begynte å bli populært på slutten av 60-tallet og endret ikke mye frem til midten av 80-tallet. Motoren som brukes i lastebiler var enten et 20R, 22R, eller en 22RE modell. De 20 og 22R motorer har begge forgassere, mens 22RE er et gass-body injisert motor. Starteren på alle tre av motorene sitter lavt på passasjersiden av motoren og få tilgang til det er fra under bilen. Starteren brukes på de tre motor-modellene er identiske og kan byttes. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket satt
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den negative batteri-kabel fra batteriets minuspol, ved hjelp av en skrunøkkel for å løsne spennbolten på kabelenden. Sett kabelen til side, noe som gjør at kabelen ikke kan falle tilbake mot batteriet mens du arbeider på starteren.
2

Løft fronten på din Toyota pickup med en jekk og skyv et sett med bukker under rammen. Senk jack, slik at lastebilen hvile på bukker. Skyve under passasjerens side av trucken for å plassere starteren opp på motoren. Nesen membran på starteren må gli inn i hullet i bell bolig og startsolenoiden poeng ned på disse startere.
3

Monter den øvre montering bolt gjennom hullet i starteren og tre den inn i bell bolig med fingrene. Juster den nedre montering bolt hullet med gjenget hull i bjellen bolig og installere den nedre bolten. Skru begge skruene før de er sikre.
4

Installer større ledning med ringen kontakten, "B"-tråd på bolten på siden av startsolenoiden etterfulgt av låsemutter. Stram mutteren med en fastnøkkel til å sikre det, å være forsiktig så du ikke over-stramme den og knekke plasthus.
5

Sett "S" ledningen til "S"-kontakten på baksiden av startsolenoiden. Skyv kontakten på nøye så du ikke bøyer terminalen.
6

Flytt ut fra under bilen og heve fronten av jack står med en jack. Fjern bukker fra under bilen og senk den ned på bakken.
7

Installer den negative batterikabelen på minuspolen. Stram klemmen bolt med en skiftenøkkel, og deretter teste installasjonen ved å starte bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/63016.html

Previous:
Next:

Bil Forretter