Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Bil Forretter >> Content

Hvordan reparere en Toyota Previa Starter

Starteren i din Toyota Previa er en viktig del av motorens elektriske system og er ofte den skyldige når bilen ikke starter eller nøler når du starter. Du kan fjerne startmotoren og få den testet på de fleste auto deler butikker for å avgjøre om det må skiftes ut. Du kan bytte starteren selv ved hjelp av noen enkle verktøy. En ny startpakke kan kjøpes fra en auto deler butikken eller Toyota forhandler. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Socket og skralle sett
Socket forlengelse
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Koble den negative batterikabelen fra batteriet terminalen ved hjelp av en skiftenøkkel. Plasser batteriet kabelen på et trygt sted hvor det ikke kan komme i kontakt med batteriet terminalen mens du arbeider.
2

Løft fronten på bilen opp fra bakken ved hjelp av en jekk. Sikre Previa på et sett av bukker og ta ut kontakten.
3

Koble ledningene kontakten på starteren og fjerne plast dekselet over mutteren bak kontakten. Bruk en socket, skralle og utvidelse for å fjerne mutteren fra starteren wire. Fjern bolten som fester stiver plate til starteren opphold.
4

Support startmotoren slik at den ikke kan falle ned og fjerne de tre boltene som fester starteren til motoren. Fjern mutteren plasseres på toppen av startmotoren. Ta av starteren fra bilen ved å trekke den rett nedover ut av motorrommet.
5

Plasser den nye starteren i samme retning som den du nettopp fjernet. Fest den med den øvre mutteren samt de tre festeboltene. Trekk til boltene til produsentens spesifikasjoner. Skift ut bolten som fester stiver plate og trekk den til med 43 tommers-pounds.
6

Installer starter kontakten. Ledningsnettet skal bare knipse på plass. Fest starteren tråd med mutter og trekk til låsemutteren til 78 tommers-pounds.
7

heve bilen litt for å fjerne bukker fra under den. Returnere minivan til bakken. Koble den negative batterikabelen til terminalen ved hjelp av nøkkel. Start motoren for å teste den nye starteren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/car-starters/62912.html

Previous:
Next:

Bil Forretter